2777
2789
عنوان

کنکور

161 بازدید | 5 پست

سلام خسته نباشین سوالی داشتم خواهشا اگر تجربه ای تو این زمینه دارین به من بگین من از اخرای دی شروع به خوندن کردم و درسام تا سی فرودین بسته میشه و ده روز مرور میمونه اونو چیکار کنم 

تو اون 10 روز شما 1یا باید تست هایی که تو کتاب تستون مارک دار کردید یا غلط زدید رو بزنید 2 یا اینکه کتاب ازمونی بزنید
چون هر دو باهم نمیشه ولی قطعا تست های مارک دار مهم تر از کتاب ازمونیه
حتما حتما ازمون های جامعی که برگزار میشه رو همه ازمونا رو بزنید هم برا اینکه همه مطالب مرور بشن هم اینکه به ازمونی زدن درسها عادت کنید

کاربر اقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اون 10 روز شما 1یا باید تست هایی که تو کتاب تستون مارک دار کردید یا غلط زدید رو بزنید 2 یا اینکه ...

عذر میخوام یعنی تورق نکنم؟ تو اون ده روز قبل کنکور ازمون جامع بزنم فقط؟ بعد خب قلمچی سنجش رو میدم اون ده روز کنکورا رو بزنم کافیه ایا

تو اون 10 روز شما 1یا باید تست هایی که تو کتاب تستون مارک دار کردید یا غلط زدید رو بزنید 2 یا اینکه ...

عذر میخوام الانشم دارم تست بزنم سر هر تست یک دقیقه زمان به خودم میدم سریع حل میکنم اولاش سخت بود ولی الان عادت کردم و چهار تا قلمچی دو تا سنجش دو تا تاملند میگیره کنکورا رو هم بزنم به مظرتون ایا کفایت میکنه

عذر میخوام الانشم دارم تست بزنم سر هر تست یک دقیقه زمان به خودم میدم سریع حل میکنم اولاش سخت بود ولی ...

من گفتم در هر صورت ازمون جامع بزنید حالا میتونه قلمچی باشه یا کنکور
تورق سریع برای 2 روز قبل کنکوره که شما تمام مطالب رو به یاد بیارید نه اینکه بخواید رفع اشکال کنید به همین خاطر اخرای نزدیکی به کنکور انجام بدید
پس به نظر من اینکارو کنید که اول همه ازمون جامع هایی یا کنکور های گذشته  که میخوایدو بزنید ببینید چقدر وقت دارید اگه 2 3 روز بود برید تورق سریع اگه 5 6 روز بود برید اول تست های مارک دار رو بزنید یا رفع اشکال کنید بعد برید برا تورق

کاربر اقا هستم