2777
2789
عنوان

بهترین فصل واسه حاملگی الانه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 83 پست

من آبان باردار شدم ، مرداد زایمان کردم میوه های فصل پاییز و زمستون ک بهار و تابستون هم خوردم ، نگران نباشید ۹ ماه بارداری از وسط یکی از فصل ها باردار بشید همه میوه ای رو خوردی تا زایمان کنی خخخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آبان باردار شدم ، مرداد زایمان کردم میوه های فصل پاییز و زمستون ک بهار و تابستون هم خوردم ، نگران ...

ن از اردیبهشت تا تیر ماه نمیشه چاقاله ها رو خورد

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
ن از اردیبهشت تا تیر ماه نمیشه چاقاله ها رو خورد

خب من کلا چاقاله ندوست ، ولی وای خدا از روزی که باردار شدم تا روزی که تو بازار پرتقال بود به خدا قسم روزی نزدیک ۴ ،۵ کیلو پرتقال میخوردم، ماه سوم که تموم شو وارد ۴ شدم کل ۴ ماه چندباری به خوردم الان دخترم دو طرف لپش چال گونه داره

چاقاله بادوم😍

اون موقع که باردار بودم رفته بودم سونوگرافی داشتم برمیگشتم تو راه یه مغازه تازه چاقاله بادوم آورده بود نوبر بود قیمت پرسیدم دیدم گرونه گفتم نمیتونم بخرم ،یه ملاقه پرکرد گفت بیا هرچی میخای بردار بخور دیگه من گناه نکنم که چاقاله دلت خواست دست خالی برنگردی.منم یه دونه برداشتم

اون موقع که باردار بودم رفته بودم سونوگرافی داشتم برمیگشتم تو راه یه مغازه تازه چاقاله بادوم آورده ب ...

چ فروشنده مهربونی

بهترین فصل تابستانه که پوست بچه داره شکل میگیره رنگش ن الان تا اون موقع دنیا میاد

یعنی چی