2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههههههههه

چرا میترکه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

نميدونم تايپيكت برمي گرده يا نه 

من تا جايي كه از سامان خدافظي كردي خوندم

بنظر من سامان أصلا پسر نرمالي نبود

يه بار بآهات گرم بود يه بار سرد و اينطور كه تعريف كردي بيشتر سرد بود و شما سمتش ميرفتي اينكه بيشتر غيبش ميزد و جواب نميداد انگار تو انتخابش دودل بود فكر مي كنم خيلي مطمئن نبود شما رو مي خواد يا نه 

و باز احساس ميكنم بعد ازدواج با ايشون مشكلات زيادي باهاش پيدا مي كردي

و اينم بگم اينكه شما گفتي خودت بگو و ايشون اين همه عصباني شدن بنظرم فقط دنبال بهونه بوده حالا اينكه بعد دو سال يادش افتاده شما رو احتمالا تو اين دو سال مورد مناسبتر پيدا نكرده 

و اينكه گفته طلاق بگير باز نشون دهنده اينكه آدم نرمالي نيست 

ای بابااا😢 دوست داشتم بخونم داستانتو عزیزم

ممنونم عزیزم نمیشد خیلی باشه توش بحثای مذهبی زیاد شده بود شاید باعث دلخوری میشد 

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  
دوستان عزیزبه خدا شرمنده چقدر عذاب وجدان گرفتم من اگر پاک کردم فقط بخاطر بحثایی که توش بود گفتم نکنه ...

میشه لینکشوبزاری

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
چه بدماروکنجکاوکردی عزیزم

عزیزم من یک بار تایپیک تعطیل شد و دوباره درخواست دادم اومد به احترام خیلی از دوستان مثل شما که نخونده بودن ولی اینقدر بحث مذهبی شده بودتوش که نمی شد باشه واقعا به صلاح نبود شاید واقعا به بعضیا برمیخورد ماهمه مسلمان هستیم... 

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..