2777
2789
عنوان

تب پسرم.کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
پسر منم الان پنج روزه تب داره هر چی دکتر میبرم شیاف میزنم فایده نداره    

اگه دکتر گفته عفونت نداره فقط با استامینوفن تبش کنترل کن ومایعات زیاد بده ویروس جدیده خوب میشه ونیاز به انتی بیوتیک هم نداره

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
بهش استا دادم.پروفن خونریزی دستگاه گوارش میاره.هیچ وقت به کوچولوهاتون ندین

وقتی بچه تبش زیاده عیبی نداره بهتر از اینه که خدایی نکرده تشنج کنه اکه بد بود دکترا تجویز نمیکردن

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر گفته عفونت نداره فقط با استامینوفن تبش کنترل کن ومایعات زیاد بده ویروس جدیده خوب میشه ونیاز ...

عفونت ک داره.گلوش چرکه.اره ویروس جدیده لعنتی اصلا بچم نمیتونه غذا بخوره خودمم ازش گرفتم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

تابستون تبش رفت رو۴۱ بستریش کردن ولی فایده نداشت.بعدش مرخصش کردن تبش بال رفت تا ۳روز بعدش که قطع شد.براش دعا کنین.گناه دارن بچه ها.ای خدا.بهش استا دادم از صب ۴ساعتی یه بار.۱۸ ماهشه.ولی فک نکنم بخاطر دندون باشه.وای کاش اسهال نشه.اسهال شه آب میشه بچم.

وقتی بچه تبش زیاده عیبی نداره بهتر از اینه که خدایی نکرده تشنج کنه اکه بد بود دکترا تجویز نمیکردن

آره بابا راست میگه من هم شربت پروفن میدم هم شیاف آستامینوفن

من شنیدم یک ویروس جدیده که چند روز تب شدید دارن .بچه همکار شوهرم دو روز پیش اینجوری شد که بچه از تب ...

پسرم با واکسن یکسالگیش حساسیت زیاد داشت و دچار شوک آنافیلاکسی شد.جوری که بردن احیاش کردن.همزمانم تشنج کرد.۳ دقه بعد واکسن.الان داروی تشنج مصرف میکنه.نوار مغز گرفتیم اودف دکترش گفت کامل اثرش پاک شده ولی تا اسفند قرصاشو ادامه بده

آره بابا راست میگه من هم شربت پروفن میدم هم شیاف آستامینوفن

منم تا بچه م تب میکنه خودم از دارو خانه میکیرم میدم چون دوسه بار که بدی تب بچه کامل قط میشه ولی اگه استامینوفن بدی تب کم میشه ولی باز که اثرش بره بچه دوباره تب میکنه شیا ف که خیلی بهتره

پسرم با واکسن یکسالگیش حساسیت زیاد داشت و دچار شوک آنافیلاکسی شد.جوری که بردن احیاش کردن.همزمانم تشن ...

اگه شیاف بزاری که بهتره

بببین پسر منم دیروز بلند شد تب داشت صبح ... عصریش استفراغ کرد .... دکترش نبود امشب میخوام ببرمش دکترش ولی قطره استامینوفن میدم که تبش بالا نره دوبرابر وزنش ... پسره من سرفه خلطی میکنه فک کنم عفونت گوششه که استفراغ کرد 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
بببین پسر منم دیروز بلند شد تب داشت صبح ... عصریش استفراغ کرد .... دکترش نبود امشب میخوام ببرمش دکتر ...

ن عزیزم ویروسه همه بچها علایمشون همینه