2777
2789

سلام به همه

خانومای باتجربه لطفا منو راهنمایی کنید چطوری انتظار ایجاد نکنیم برای بقیه

من مهربونم و متاسفانه فکر می کنم بقیه مثل خودم هستن

چطوری مقابلشون بیاستم مثل

انتظار بردن به مطب دکتر؟؟ 

توی خرید حسابشون کنیم؟؟

انتظار دعوت داشته باشن؟؟

بریم خونشون جارو بزنیم و ظرف بشوریم؟

کلاااا چطوری سواری ندیم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره. مثلا من خونه مامانم ظرف میشورم،جارو میزنم، اینور اونور میبرم ولی خونه مادرشوهرم چون رفتار بدشونو دیدم دیگه انجام نمیدم. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

محل نده .

من از اول کار نکردم .

در حد سفره انداختن و جمع کردن و گاهی چایی ریختن . 

اما بیشتر نه . 

دیگه پذیرفتن . چون تعداد زیاده . میگم اونا هم بلن شن کار کنن . اما بلن نمیشن از جاشون . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط کافیه روی نه گفتن تمرین کنی

خدا رو شکر بچه هامم یاد دادم چیزی که دوست ندارن راحت میگن نه ولی همسرم اصلا نمیتونم به کسی نه بگه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
فقط کافیه روی نه گفتن تمرین کنیخدا رو شکر بچه هامم یاد دادم چیزی که دوست ندارن راحت میگن نه ولی همسر ...

چند وقت پیش به ی نفر آدم پر رو گفتم نه .... قهر کرد و خیلی سرد برخورد می کنه دیگه، منم میگم بدرک بدرک

حالاتوخونه مامانم برعکسه ،مثلافک کن زن داداش بزرگم میاد،برای شوهرش چای بریزه فقط خودشون دوتارومیریزه بعدم نمیخوره بازمیره لیوان تمیزبرمیداره ،اخماشم توهم میکنه یعنی دوست دارم نصفش کنم بی حیارو،انتظارداره چیزی میخوره بقیه دولاراست بشن براش

چند وقت پیش به ی نفر آدم پر رو گفتم نه .... قهر کرد و خیلی سرد برخورد می کنه دیگه، منم میگم بدرک بدر ...

ایقدر پیش میاد ولی اصلا واست مهم نباشه 

من که اصلا واسم مهم نیست کسی که برا منفعت خودش تو رو بخواد همون بهتر که قهر کنه 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله