2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به قرص های اعصاب😑

166 بازدید | 29 پست

بچه ها کسی بوده افسردگی شدید بگیره!!بادارو ودرمان نرمال بشین؟؟یعنی یک نفرم نیست استرس و افسردگیش بادارو حل شده باشه ؟؟همه فقط دارن میگن بدتر شدیم

♥️🌱

کی میگه بدتر شده؟ 

تجویز پزشک باشه خیلیم حالت و خوب میکنه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه بدتر شده؟ تجویز پزشک باشه خیلیم حالت و خوب میکنه

والا من هرقرصی دکتر تجویز میکنه میام نظراتو راجب اون دارو میخونم همه میگن بدترشدیم افکار بدی داریم یا فایده نداشت

♥️🌱

چیزی رو حل نمیکنه، صورت مساله رو پاک میکنه

👌🏻👌🏻👌🏻

تنها راهس اینه خودت خودتو خوب کنی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

والا من هرقرصی دکتر تجویز میکنه میام نظراتو راجب اون دارو میخونم همه میگن بدترشدیم افکار بدی داریم ی ...

اگه نظرات نی نی سایتی ا واست معتبرتر از دکتره که هیچی 

همین یه قرص ساده ، منو و خیلیا رو نجات داده ، حین استفاده هم باید سبک زندگیتو اصلاح کنی ، ورزش ، تغدیه و ...

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

👌🏻👌🏻👌🏻تنها راهس اینه خودت خودتو خوب کنی

خدای نکرده کسی ، سرطان هم گرفت ، خودش خودش و خوب کنه؟ 

افسردگی یه غم ساده نیست 

خدای نکرده کسی ، سرطان هم گرفت ، خودش خودش و خوب کنه؟ افسردگی یه غم ساده نیست

سرطان ی مریضی لاعلاجه متاسفانه 

هرچقدر خرج کنی این دکتر اون دکتری بری فایده نداره😢

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

شما تجربه داریین؟؟؟واسه شما دارو جواب داده؟؟افسردگی بهتر میشه؟؟

بله عزیزم .استفاده کردم چندسال .و واقعا خوب بوده ، بقیه ش دست خودته دیگه با مطالعه ، تراپی و سبک زندگیت ، خودت و خوب نگه داری 

سرطان ی مریضی لاعلاجه متاسفانه هرچقدر خرج کنی این دکتر اون دکتری بری فایده نداره😢

متاسفانه افسردگی نمود ظاهری نداره ، در خد سرطان مخربه 💔

اخه افسردگی وقتی شدید میشه !آدم از صدای حرف زدن بقیه هم کلافه میشه از نور بدش میاد وخیلی چیزای دیگه. ...

خب قرصم بخدا خوب نیست 

سعی کن بری بیرون مسافرت ....چیزایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده

قرص عوارض داره تا میخوری خوبی بعدش قط کردی داغون میشی 

فایمیلمون اینجوریه ک میگم

سرطان ی مریضی لاعلاجه متاسفانه هرچقدر خرج کنی این دکتر اون دکتری بری فایده نداره😢

ولی باورت میشه کسی خدایی نکرده یه بیماری جسمی داشته باشه ولی افسرده نباشه از پسش برمیاد..ولی یه ادم افسرده از پس یه سر دردم برنمیاد وممکنه خطرناک باشه

♥️🌱

متاسفانه افسردگی نمود ظاهری نداره ، در خد سرطان مخربه 💔

انشاالله هیچ بنده خدایی بیمار نشه🤲🏻🥺