2777
2789
عنوان

حرف عجیب

71 بازدید | 6 پست

به رسم همیشه من از وقتی خواهرم فوت کرده پنجشنبه ها میرم سر مزارش. همینجور کنار مزار نشسته بودم. عمم گفت شما دلتون به شادیه این کاراتون چیه 

منظورش این بود که من عقد کردم 

من خواهرم 1400 فوت کرد  و الان سه سال گذشته  

واقعا. نمیدونم تیکه هاشون چیه 😔 

واقعا غم به دل آدمه 

چرا بعضیا اینقدر زود قضاوت میکنن

بابا حرف مردم بسیاره والا عزا رو الان تا چهل هم دیگ نمیگیره چ برسه سال والا قدیم تا سال لباس مشکی و بدون بندو فلان الان نهایت چند ماه صبر کنن از کینه و حسد گفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه باید خوشحال باشه ک بعد عزا ی جشن و شادی پیش روشونه این ک دلتون جای خالی خواهرت حس میکنین با اسم عکسش فقط شماین اونا یادشون رفته حتی صداش چی بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من اولین باره همچین حرفی میشنوم ولی برداشت شخصی من از این حرف اینه که دلتون رو باید شاد نگه دارید و به اعتقاد اون آدم به شگون برمیگرده و به نظرم از سرخیرخواهی این حرفو زده.منم تازه عروس بودم میشنیدم تازه عروس ها رو میگن اینجور جاها نره شگون نداره.هرچند که خواهر عزیزه و آدم همیشه دلش باهاشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بابا حرف مردم بسیاره والا عزا رو الان تا چهل هم دیگ نمیگیره چ برسه سال والا قدیم تا سال لباس مشکی و ...

والله ما تا  سالگردش پوشیدیم اینم از بس همه گفتن مشکی مشکی میارع شما همش توی جاده هستی خوبیت نداره بعدش لباس مشکی هیچ ربطی به غم ندارع نمادین هستش همین عمم اومد لباس مشکی مارو در آورد گفت خوبیت نداره الانم هر پنجشنبه میاد تیکه می اندازه