2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنیدگربه خیابانی

240 بازدید | 29 پست

یک گربه نر بزرگ چند ماهه اطراف خونه مون هست،خیلی وقتا هم در حال کتک کاری با بقیه گربه ها هست،چند ماه پیش دیدم یک چشمش عفونت داره و داره بسته میشه،ولی میترسم دستش بزنم بهم چنگ بزنه،امروز دیدمش ۲تا چشمش بسته شده،خیلی ناراحتم میگم نکنه چشماش کور بشه،راهی بنظرتون میرسه؟البته من خیلی گربه هارو ناز میکنم،ولی این چون همیشه در حال دعوا هست ممکنه چنگم بزنه؟اگر دستکش بپوشم و صورتم رو بپوشونم بنظرتون خوبه؟ناراحتم

من آن تو ام،مرا به من باز مده

بله این ی عفونته بینشون اسمشم یادم رفت

باعث کوری میشه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه دارید؟

خودم نه ولی خالم اینا دارن

همسایمونم داره گربه هاش اکثرا اینجورین حالا نمیدونم برا درمانشون رفته یا نه...

از خالم اینا پرسیدم گفتن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه قطره هست تو گوگل بزنی اسمشو میاره برای عفونت چشم گربه داروخونه هام دارن قیمتشم پایینه اونو بگیر رو پنبه بریز بمال به چشماش هرروز ، نترس چنگت نمیگیره دستکش بپوش و اول بزار دستتو بو کنه بعد بهش دست بزن

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
چون چشاش بستس چنگ نمیگیره کمکش کن 🥺مطمعن باش برکتش میاد تو زندگیت

خیلی ناراحتم نمی تونم بهش فکر نکنم،به نظرتون چکار کنم که یک دفعه بهم حمله نکنه،البته خیلی وقتا دیدم اومده داخل تراسمون و غذای گربه مون رو خورده،شاید بشناستم

یه قطره هست تو گوگل بزنی اسمشو میاره برای عفونت چشم گربه داروخونه هام دارن قیمتشم پایینه اونو بگیر ر ...

اسم قطره ، سیپلکس

یه قطره هست تو گوگل بزنی اسمشو میاره برای عفونت چشم گربه داروخونه هام دارن قیمتشم پایینه اونو بگیر ر ...

الان دسترسی ندارم،گفتم کاش برم با چایی بشورم،چند بار چشم سگم مشکل پیدا کرده با چایی شستم خوب شدن

الان دسترسی ندارم،گفتم کاش برم با چایی بشورم،چند بار چشم سگم مشکل پیدا کرده با چایی شستم خوب شدن

فایده نداره چایی برای عفونت چشم گربه

تاحالا گربه در اون حد عفونت جشمی ندیدم

۲ ماه پیش یکیشون چشمش عفونت گرفت ۱ هفته‌ قطره چشم و پماد زدم بعدش خوب شد

علاوه بر کوری بعضی مواقع باید عفونت ریوی هم میشه ک خیلی سخته براشون

قطره Chloramphenicol از دامپزشک گرفته بودم اسم پمادش یادم نیس متاسفانه 

انقدر شدید نبود ک انتی بیوتیک بدم با دام پزشکی حرف بزنین خیلی بهتره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین