2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه

269 بازدید | 39 پست

سلام ، من عقدم، چندماه دیگه میخوایم عروسی بگیریم ، تعداد مهمون های ما بیشتر از خانواده همسرم هست، اونا تهش ۵۰-۶۰ نفر باشن ولی ما ۱۵۰ ، خلاصه که الان خواهر و برادراش همه سر مسائل ارث و میراث و چیزای چرت پرت و.. باهم قهر کردن 

خانواده همسرمم خب تعدادشون زیاد نیس، توی تالار همشونم اگه بیان، قراره یه طرف بشینن و قهر باشن 

نمیشه که از اول تا آخر فقط فامیلای من وسط باشن

هرچیم بشه همه خب چشمشون دنبال خانواده همسرم هست که ببین چجورین و فلان 

همسرم بهم گفت که به اندازه پول تالار ، بهم پول میده که عروسی نگیریم و بریم خونه خودمون ، حداقل ۳۵۰ میلیون بهم میده 

امروز با مامانم حرف میزدم مخالفت کرد و گفت که نیاز نیس اصلا خانواده همسرت بیان و ول کن ، خودمون تو تالار برات سنگ تموم میزاریم و فلان

از یه طرف خودمم عروسی دوست دارم ولی میگم نکنه دعوا اینا راه بیوفته ، عروسی رو کوفتم کنن ، بالاخره قراره هزینه بکنیم

کارما جوک یا شوخی نیست حواستون باشه در حق کی دارید بدی میکنید

من بودم نمی‌گرفتم

پولشو بگیر ، پاشید بعدش باهم برید یه ماه عسل خفن

البته میتونید آتلیه و عکاسی و اینارو انجام بدین 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک عروسی کوچیکتر بگیرید 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

پدرشوهرم هم میگه که هرچی توی تالار جمع بشه ، مال ماست و فلان

ولی بابام میگه که فامیلای ما قراره به خودمون کادو بدن ، نمیشه که به پدرشوهر بدیم ، چون فامیلای ما که پدرشوهرم رو نمیشن که فردا روز با اون رفت و آمد بکنن.

دوباره قراره بین بابام و پدرشوهرم دعوا بشه اخر سر این مسئله

من جات باشم بیخیال عروسی میشم و پول رو می گیرم میدم طلا،،،،از اونور هم یه سفر خوب میرم و تموم.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یک عروسی کوچیکتر بگیرید

ما برای جشن بله برونم خیلیا رو دعوت کردیم ولی آرایش و شینیون موهام رو دوست نداشتم 

ما عروسی نگرفتیم

رفتیم ماه عسل یه کشور باحال و بعدم با لباس عروس عکس گرفتیم فقط

هرچی میچذره هم بیشتر از تصمیممون خوشحال میشیم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اول اینکه هزینه عروسی ۳۵۰ میلیون نیست مطمعن باش عروسی برات نگیره هرگز اون پول و به تو نمیده بعدش چی ...

دقیقا منم میترسم که شوهرم پولو بهم نده

چون میگی دوست داری عروسی بگیری بنظرم بگیر نذار بخاطر بقیه یه عمر حسرت بخوری

پول همیشه هست و به دست میاد اما تو الان میتونی عروس بشی نه ده سال دیگه 

و اینکه بعدا کسی قرار نیست ازت تشکر کنه که عروسی گرفتی یا نه 

اصلا خانواده ی همسرت برات مهم نباشه که میان وسط یا نه قهرن یا نه

تو وقتی دوست داری عروسیتو بگیر

اما همه ی اینارو با ارامش از همسرت بخواه 

انشالله خوشبخت بشی