2777
2789

خیلی دوسش دارم ولی رفتاراش اذیتم میکنه،چندبار کات کردم ولی وقتی میاد سمتم دلم میخواد برگردم باهاش😭الان تو رابطه ایم ولی میخوام واسه همیشه بتونم بذارمش کنار🥺راه حل بگین که بتونم ازش سرد بشم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبل ازینکه برم زیر یه سقف با شوهرم تو همین مرحله بودم

نمیتونستم ترکش کنم چون هنوزم حس داشتم، و اون هم منو بازی روانی میداد و یکم چراغ سبز نشون میداد تا برگردم

رفتیم زیر یه سقف، انقدر کتک خوردم، انقدر درد جسمی کشیدم تا بالاخره آخرین ذره حسم از بین رفت...

یادت باشه عزیزم شما مهمترین شخص زندگیت هستی .وقتی یه آدم باعث آزارت هستش ،دیگه دلیل از این بالاتر برای رها کردنش 

با عقلت دو دوتا چهارتا کن نه با قلبت 

متاسفانه ما خانومها احساسی هستیم و بعضی از مردان از همین احساس سوءاستفاده میکنند 

مگه چجوریه اخلاقاش

اولش که میاد خیلی گرم و صمیمی و حامی و مهربون و ملا مثل فرشته ها میاد جلو، دو سه ماه که میگذره دوباره مثل قبل میشه،بی توجهی میکنه چندروز یه بار حالمو میپرسه در دسترس نیست،انگار از دوس داشتن من سواستفاده میکنه 

اولش سخته اما بعد برات عادی میشهمن عقدی بودم جونم براش میدادم یه سااله بهم زدیم اولش سخت بود برام ام ...

اره من خودم چندبار کات کردم باهاش اخرین بار دوسال تحمل کردم، ولی ته دلم فقط دعا میکردم که برگرده😑برام دعا کن دل بکنم ازش🙏🌸

اینکه بستگی به خودت داره وقتی تو رابطه یا هر چیزی که قرار میگیری باید سعی کنی بپذیری اون ادم درست تو ...

رهاش کردم بارها ،سمتش هم هیچوقت نرفتم ولی اون که میاد با وعده وعید میگه جبران میکنم،خر میشم فرصت میدم

یادت باشه عزیزم شما مهمترین شخص زندگیت هستی .وقتی یه آدم باعث آزارت هستش ،دیگه دلیل از این بالاتر بر ...

بله کاملا موافقم،عقلم میگه ولش کن و‌چند بار هم ولش کردم ولی برگشته گفته فرصت بده جبران کنم فرصت دادم متاسفانه یکی دو ماه اول خودی نشون میده بعد همون آدم میشه.قلبم و روحم انگار وصله بهش😑نمیدونم چیکار کنم از دلم دربیاد