گرونی شده حقوق ها کفایت نمیکنه .دیگه بعضی ها واقعا سختشون شده یکی از همسایه هامون داره با حقوق بهزیستی زندگی میکنه با ماهی 1ملیون 300هم یارانشه .شبا نون خالی میخوره .ظهرا همسایها گاهی براش یه بشقاب غذا میدن .خانمها تو محله نفری 100گذاشتن براش کاپشن خریدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما کار شوهرم آزاده ی روز یه ملیون میاره یه روز هیچی خودمم خانه دارم با ۳تا بچه خرج شکم بزور در میاد لباس مباسم که سالی یکی دو بار اونم به زور میخریم کفشای شوهرم کلن پاره س پول نیست بخره خودم ۳سال پیش کفش و پالتو خریدم کلن خراب شده ولی باز استفاده میکنم چون مجبوریم بچه ها هم مثه خودمون
ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
یعنی اینهمه ادم فقیر که محتاج نان شب هستن رو نمیبینید یا فکر میکنید وجود ندارن؟
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
کم کم داریم همچیو حذف میکنیم دیگه اول گفتیم برا عروسی طلا نخریم بعد گفتیم مهریه چی بعد مراسم چی بعد ماشین و خونه که مهم نیست حالا به جا گوشت و ماهی سویا بخوریم چی میشه چند روز دیگه نونم حذف میشه و راحتت
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.