2777
2789

ببخشید معذرت می‌خوام رفتم دندونپزشکی دندونپزشکه مثل گاو دندونم رو کشید دیگه هیچ مسکنی چیزی بهم نداد

دندون عقلم فک بالام رو کشیدم 

الان درد می‌کنه خیلیییی 

ولی هیچ قرصی بهم نداد

چیکار کنم الان؟ژلوفن نخورم؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

نوافن بخور 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلوفن بخور، اگه اثر نداشت نُوافن

باشه ممنونم

والا اصلا هیچ کاری واسم نکرد فقط یه آمپول زدو دندونو کشید یهو گفت دو تومن میشه🙄

اصلا اب دهنت رو تف نکن فقط قورت بده چون بعدا دندون درد میشی اگر تف کنی

۲ ساعت باند رو نگه دار 

مسکن هم نوافن 

بعدش هم نوشیدنی گرم تا دو روز نخور 

ی غذای آبکی بخور بعد دو ساعت با بستی 

چای درست کن سرد سرد ک شد با نمک توی دهنت بچرخون تا جلوی خون ریزی رو بگیره 

منم دو روز پیش کشیدم حقیقتا به منم دارو نداد گفت لازم نیست دندون عقل بالا گفت جراحی فقط دارو میخواد ...

چقد گرفت عزیزم ازتون؟

من روز اول دوتا حوله گذاشتم فریزر همش رو صورتم بود جابجا میکردم روز اول نیم کیلو بستنی وانیلی و یدونه شیر هم خوردم همش شاید اون کمک خوبی بود 

البته دوساعت اول هیچی نخوردم

منم امروز کشیدم چیزی بهم نداد اگ خیلی درد میکنه خودت یه استامینوفن بنداز

چشم ممنونم

ژلوفن دارم همینو میخورم

چند گرفت ازتون؟