2777
2789
عنوان

غواصی در شب🌊🐚🤍 عکس

2037 بازدید | 86 پست

حالتون چطوره🤍 

من غواصم و چندشب پیش که رفته بودم غواصی از زیر اب عکس گرفتم ، چندتاشو الان میذارم که ببینید و لذت ببرید😍 

و ناگفته نماند که این کارم باعث شده بود مامانم حسااابی استرس بکشه🥲 چون پدربزرگم هم غواص بودن و تو دریا غرق شدن ، بخاطر همین هروقت میرم غواصی مامانم نگرانه . 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

چقدر زندگی قشنگی داری هم غواص هم نوازنده هم بازیگر 

به به چه دختر هنرمندی ماشاالله 🥺❤️

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق غواصیم 😅

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نظر لطفتونه عزیزدلم😍😍 مرسی🤍🤍

✨🌿🤍همیشه موفق باشی دخترررر

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤