2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 15078 بازدید | 59 پست
اینکه بهش فکر میکنم که میتونم باعث درد و ناراحتی همسرم بشم از پا درم میاره

عزیزم مگه جز این که تو رابطه گرفتی اونم باید درک کنه از خونه ی مادر و پدرت که نیاوردی ببخشید راحت میگم باید درکت کنه

عزیزم مگه جز این که تو رابطه گرفتی اونم باید درک کنه از خونه ی مادر و پدرت که نیاوردی ببخشید راحت می ...

راستشو بخوای یه ماه پیش دایی و زنداییم اومدن خونمون از شهرستان گویا زنداییم این بیماری رو داشت از بیرون که میومدیم لباس زیرشو میذاشت روی طناب آپارتمانیمون منم فکر میکردم شسته گذاشته خشک بشه ولی گویا اینطوری نبوده و الوده میذاشته اونجا که احتمالا منم ناخوداگاه بعدا با ویروسش تماس داشتم :'(:'(:'( ولی جرات نکردم به هیچکس جز مامانم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بخوای یه ماه پیش دایی و زنداییم اومدن خونمون از شهرستان گویا زنداییم این بیماری رو داشت از بی ...

الهی عزیزززم واقعا بهت حق میدم ولی چیزی نیست من خواهر شوهرم داشت خوب شد الانم یه پسر داره من خودم از ترس خونه لباس زیر نمیپوشم 

چقدر امید دادن خوبه :'(:'(:'(  آخه تو اینرنت یه چیزایی میخونم که میخوام بمیرم یا واسه همیشه بر ...

اوووووه نه بابا این حرفا چیه

ببین تو اینترنت خیلی چرت وپرت هست اصن ب اونا توجه نکن و نخونشون

گفتم ک دوست من گرفت بردمش دکتر معاینه شد و بهش آسیکلوویر داد بعداز یه هفته خوب شد الانم بارداره

چیز خاصی نیس ک

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

فقط یادمه دکتر بهش میگفت بدترین چیز واسه تبخال حرص و جوش و استرسه

میفگفت هرچی بیشتر استرس داشته باشی دیرتر خوب میشه

یااگه خوب شد و بازهی بهش فک کردی و استرسشو داشتی برمیرده

ببین گفت که ویروس تبخال یا همون هرپس توبدن همممممممه ی آدما وجود داره ولی فقط واسه بعضیا عود میکنه الانم واسه شما عود کرده که انشاالله زود خوب میشی

دکترت چه دارویی داد؟الان خوب شدی؟

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
فقط یادمه دکتر بهش میگفت بدترین چیز واسه تبخال حرص و جوش و استرسه میفگفت هرچی بیشتر استرس داشته باش ...

اره الان خوب شدم چند روزیه، قرص و پماد آلوویر یا همون آسیکلویر داد یه مسکنم داد ایبوپروفن بود فکر کنم

اره الان خوب شدم چند روزیه، قرص و پماد آلوویر یا همون آسیکلویر داد یه مسکنم داد ایبوپروفن بود فکر کن ...

خب خداروشکر ک خوب شدی تموم شد رفت دیدی چیزی نبود🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ممنون؛ چقدر حس خوبیه که آدمایی هستن بااینکه نمیدونیم کی هستن و از کجا ولی میتونن آروممون کنن...  ...

قربونت عزیزم وظیفس

😞سلام لیلیوم جان میشه لطفا بگی چیکار کردی منم مثل توعه شرایطم 

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته😭 ببین من به مدت ۲۰ روز کرم میزدم دقیق اسم کرم رو یادم نیست ولی داروخونه هاو دکترها میدونن اسمشو، ففط هم شورت یکبار مصرف استفاده میکردم تا یه ماه که دیگه کامل خوب شدم، ولی شکرخدا واسه من ختم به خیر شد و بعدش خیلی زود  باردار شدم😅 شکرخدا از سال ۹۶ تاالانم تلخال نگرفتم بازم، نترس و به خودت روحیه بده خوشحال باش روحیه خیلی مهمه چون اون لامصبا روی عصب ها هستن خاک تو سرشون، انشاالله بهتر میشی لباس زیرتو فقط یکیبار مصرف کن  اینجوری حیلی تمیزتر و بهداشتی تره، دامنم بپوش که هوا در جریان باشه