2777
2789
عنوان

بچه های شیر خشکی باهوشن یا کم هوش

167 بازدید | 15 پست

دوستان من قبلا دیدم توتاپیک ها درمورد اینکه به بچه شیرخشک بدن بچه هوشش کم میشه 

من پسرم ۹ ماه شیر خودمو خورد باردار شدم الان از۹ ماه به بعد شیر خشک میدم بچم لاغره همه میگن چون شیر خشک میخوره همسرمم میگه این بچه یاقدش پایین ریزه میاد یاضعیف کم هوش 

ما ۶ تاخواهر برادرایم‌ یکی ازداداشام شیرخشکی هس 

ک ازهمون اول شیرخشک خورده  این داداشم درسته قدوقوارش ازبقیه داداشام پایین تروریزه هس البته هیکل وقدش معمولی هس بنظرم مثل بقیه مردم بنظرم چون بقیه داداشام هیکل گنده دارن هیکل این ریزه بنظر میاد  اما هوشی ک این داداشم داره هیچکدوم مون توخانواده نداریم الان همه بهم میگن بچت کم هوش وریزه میاد من  من میگم اگه اینطوریه چرا داداشم باهوشه 

کسی بوده بچش شیرخشکی باشه باهوش  وهیکل خوب داشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینا چرت و پرته کی همچین حرفی زده اخه ؟؟؟ داداش من شیرخشک خورده الان ماشالا انقد باهوشه الان هفتم میخونه تو‌کلاسشون رتبه اوله معدلش بیسته ، قد و هیکلشم عالیه  دو تا دخترای خودمم شیرخشک خوردن کلا ، اولی ماشالا با زبونش همه رو میخوره ، دومی هنوز فسقلیه