oktaymami مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 1396 عنوان سلام دوستان میشه بیاید 35 بازدید | 3 پست سلام من بعد از چند سال دوباره برگشتم و الان میخوام تاپیک هامو حذف کنم چطور میشه حذف کرد؟ میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍 1403/11/18 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6625 لینک تاپیک رو بفرست ب @niniyar و بگو حدف کنه فقط روزهای زوج از ساعت ۱۰ونیم صبح الی ۱۲ و ۲ تا ۳ عصر هر روز فقط یک لینک پاک میکنن
oktaymami مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 1396 لینک تاپیک رو بفرست ب @niniyar و بگو حدف کنه فقط روزهای زوج از ساعت ۱۰ونیم صبح الی ۱۲ و ۲ تا ۳ عصر ه ... ممنونم عزیزم باورم نمیشه که بعد از ۷ سال هنوز ورژن حدف تاپیک ها مثل قدیمه😑 میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6625 ممنونم عزیزم باورم نمیشه که بعد از ۷ سال هنوز ورژن حدف تاپیک ها مثل قدیمه😑 خخ خوش اومدی عزیزم