2777
2789
عنوان

برای عید چکارا کردین

272 بازدید | 35 پست

برنامه تون چیه ؟ سفر میرین یا مهمونی 

خونه تکونی چی ؟ 

خرید ؟؟ 

خودم که خونه مون همیشه تمیزه تقریبا چون همیشه از ته گردگیری میکنم 

وسیله اضافی اینام نگه نمیدارم واسه همین کار خاصی نداریم 

از الان به بعد هروقت شوهرم فرصت کنه و هوا یه خرده گرم باشه شیشه هارو تمیز میکنه و یکی دوتا کمد هست که دوباره باید مرتب بشه همین 

یه سفر میریم اول عید و خرید خاصی ندارم 

یه خانم مستقل و قوی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خیلی سخته اجی من ک دلم امسال واقعن میخادجای برم ازبس دردیواررونگاه کردم همین شده

میدونم ولی میگم اخر همه یه عالمه لباس میخرن کلی سفر میرن فقط منم که مثل هر سال هیچکاری نمیکنم🥲

من از شنبه خونه تکونی شروع میکنم .لباس نمیخرم مانتو از قبل دارم .بچه هامم دارند در حد خورده ریز میخرم.جایی هم‌نمیریم زیاد چون ماشینمون رو فروختیم .و اصلا حوصله ندارم چون مستاجرم و تیرماه باید جابجا بشم‌.احساس میکنم همین که زنده ام باید شکر کنم .خلاصه که به خاطر بچه هام سرپام .وگرنه دوست دارم خودم و بکوبم زمین.

برنامه ایی نداریم خوشم نمیاد از عید میریم چند روزی خونه مادرشوهر منم روزه نمیگیرم الکی باید پاشم سحر ...

آخی عزیزم آره 

اگه خودت روزه نگیری سخته 

یه خانم مستقل و قوی