2777
2789

سلام دوستان لطفا تاپیکای قبلمم بخونین و ی راهکار ب من بدین ک چیکنم من بعد اونشبی ک تاپیک گذاشتم سعی کردم ک دیگه اون حرفارو ک دیگه سرد نیستیو الان خوبیو اینارو بهش نزنم و نزدم

بیشتر از کلمات عزیزمو اینا استفاده کردمو تلاش کردم بیخودی بحثمون نشه و خداروشکر خیلی خوب بودیم این چندوقت

5ش عصری حرف زدیم تلفنی خوب بودیم اما یکم بیخودی عصبانی شد سر ی چیزی اما نه خیلی تند

ولی من باز اونجوری شکایت نکردمو خوب حرف زدم پیامیم باهاش حرف زدم عزیزمو اینا ب کار بردم خودشم اینکارو کرد غر نزدم ک چرا اونجوری حرف زدیو اینا ی ساعت بعدش دوباره زنگ زد گفت کارم تموم شده دیگه(5ش ها زودتر کارش تموم میشه)گفتم کجا میری گف هیچ جا بعد گفتم میای اینجا گف اره میام  بعد دوباره زنگ زد گف بریم سینما منم گفتم باشه اصن نمیدونسم چیکنمو چجوری برخورد کنم فقط سعی کردم عادی باشمو روحیمو حفظ کنم با اینکه تو دلم اشوب بود مخصوصا با برخوردی ک پشت تلفن کرده بود وقتی توراه داشتم میرفتم زنگ زد گف کجایی گفتم نزدیکم دارم میرسم گف منم دارم میام اعصابم خورد بود ی تیکرو پیاده اومدم(وقتی اینو گف فهمیدم سرکار ی مشکلی پیش اومده و برای همین اونجوری حرف زده بود باهام)وقتی رسیدم سینما شروع کرد حرف زدن ک چیشده و چرا ناراحته(از ی طرف خیالم راحت شد ک فهمیدم مشکلش با من نبوده و بخاطر مشکل کارش بوده ک اونجوری حرف زده از ی طرف دیگم ناراحتم ک چرا باید مشکل کاریشو بیاره واسه منو سرمن خالی کنه اینکه باهام حرف بزنه و درد دل کنه حرفی نیست ولی اینکه بیاد بامن بدرفتاری کنه و بعد بگه سرکارم فلان چیز شد عصببی شدم این ناراحتم میکنه و دوست ندارم اینجوری باشه):(( تازه بدتر اینکه معذرت خواهیم نکرد و ب رو خودشم نیاورد باز قبلا ی حرکتی میکرد ولی الان.... :(ب نظرتون با همجین مردایی باید چیکار کرد و چجوری برخورد کرد؟اعصابم خورد شده دیشبم باز همینجوری شد ولی بدترش ولی اگه تریف کنم باز بضیا میگن طولانیه و فلان!!     اما باید بگم اخه لازمه بخونینو راهنمایی کنین و بگین شما باشین شک نمیکنین؟یا من دارم اشتباه میکنم؟

ب نظرتون امروز حرفی بهش نزنمو اصن زنگ نزنمو پیامم ندم؟یا اگه حرف زدیم سرد برخورد کنم؟

گلم روشن خوبه عزیزم گفتن عشقم عمرم مردا رو نرم  میکنه‌ مردا‌ عصبانی‌ میشن‌ کم‌ حوصله‌ کن‌ این‌ جور‌ وقتا

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم روشن خوبه عزیزم گفتن عشقم عمرم مردا رو نرم  میکنه‌ مردا‌ عصبانی‌ میشن‌ کم‌ حوصله‌ کن‌ این‌ ...

یکم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

با عرض معذرت 

مقصر در درجه اول خودتونین اون موقع دیگه زیادی ناز کردید و رسما عادی شده براشون 

ولی درباره صحبت الانتون 

همسر منم وقتی در کارش مشکلی پیش بیاد نمیتونه پنهون کنه و واقعا اعصابش خورده شما باید ازامش بهشون بدید حرفای اون تایمم جدی نگیرین و اینکه چیزی نپرسین به موقعش خودشون به شما جریان میگن 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

سرد بو د ن باعث میشه رابطه از هم بپاشه

یه کم حساسیتتو کمتر کن.اون قصدش خالی کردن سر تو نبوده اونم آدمه دیگه اون لحظه عصبی بوده.دوست داره که با وجود ناراحتیش باهات بیرون اومده وگرنه میگفت حوصله ندارم یه روز دیگه بریم بیرون.

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹

سلام عزیزم کار خوب رو شما کردی افرین که دعوا راه ننداختی مردا بعضی وقتا کارهاشون خیلی پیچیده س ولی با رفتارت و سرد بودنت بهش بفمون که ناراحت میشی از این رفتاراش و حق نداره رو شما عصبانیتشو خالی کنه و پیشنها میکنم که یه کتاب هم بخونی در این زمینه البته خارجی چون ایرانیاش خیلی طرف مردا رو گرفتن خارجی ترجمه شده بخون خیلی راهنمایی ت می کنه

دیشب خوب بودیم تلفنیم حرف زدیم من بیرون بودم گف برو خونه زود خیابونا شلوغه و فلان من ک رفتم خونه خودشم رسیده بود خونه اما بخاطر گاز اشک اور و اینا چشاش میسوخت و سرش درد میکرد یکم بعدش تلفنی حرف زدیم گفتم تلگرامت وصل نشد؟مال من ی لحظه وصل شد دیدم پیام دادیو تا7 ان بودی گف نه نشد دیگه.گفتم اینستات چی گف نه نرفتم نمیدونم بعد راجب ی دختره داشتیم حرف میزدیم گفتم اصن فک نمیکردم اون اینجوری باشه با لحن نه چندان خوبی گف حالا من چیکنم الان اون اینجوریه!!(حالا قبلش خوب بودا)منم ناراحت شدم گفتم چرا اینجوری میحرفی بعد چیز خاصی نگف قط کردیمو تلگرامم ک قط بودو نمیشد چت کرد رفتم تو ایمو بهش پیام دادم بعدش اس دادم بیا ایمو شارز نداشتم اسم نرسید فهمید گف شارز نداری عزیزم برات فرستادم دوباره اسمو فرستادم ک بیا ایمو گف باید نصب کنم دوباره,پاک کردم(بعد همون لحظه دیدم ک انلاینه!!!!) گفتم وا پس چجوری انلاینی همین اینو گفتم یهو دیدم اف شد بعد اس داد چیه توم همرو میگی انلاینی(شما باشین چیمیکنین؟؟شک نمیکنین خدایی؟؟)

گفتم ینی چی!!!!

گفت میگی تل گرام بودی اینستا بودی اصلا نرفتم اخه (خب قصدیم نداشتم ک فقط چون برا همه قطه پرسیدم ک واسه اونم قطه یا نه)گفتم مگه من گفتم رفتی یا چرا رفتی؟؟فقط گفتم اینستای تو وصل نشد؟گفتی نرفتم گفتم تل کرامت وصل بود با فیلتر؟برای من نبود فقط ی لحظه ان شدم دیدم تو پیام دادی بهم تا 7 ان بودی گفتم بیا ایمو گفتی باید نصب کنم گفتم عه پس چجوری انلاینی نمیدونم چیکردم یا کجای حرفم بد بوده ک مستحق این برخوردم پشت تلفنم ک...همین ک این اسو دادم زنگ زد(ینی جوری شد ک موقعی ک زنگ زد هنوز اسو نخونده بودا)پشت تلفنم یادم نیس چیگفت اما راجب این اسی ک دادم حرفی نزدیم چون هنوز نخونده بود بعد اینکه قط کردیم

جواب اسمو نداد اس دادم خوابت برد گف نه گفتم پس چرا ج ندادی گف ج چیو گفتم اسمو گف بعد اون مگه تلی نحرفیدیم گفتم خب؟من قبلش اس داده بودم گف بعدش زنگ زدم حرف زدیم گفتم راجب اینکه گفتی چیه توم همش میگی انلاینیو با برخوردی ک قبلش پشت تلفن کردی حرفی نزدیم!گف توضیح دادم همرو برخوردی هم نداشتم پشت تلفن(من نمیدونم منظورش کدوم توضیح بود واقعا!!)منم چنتا شکلک ناراحت دادم گف چیشده من چنتا حساب کتاب دارم انجام دادم خبر میدم  نیم ساعتی گذشت گفتم تموم نشدگف نه عصبی ام حالم خوب نیست(اینو گف باز فهمیدم مث اونشب عصبی بوده و بامن بد برخورد کرده)

منم گفتم عزیزم اعصابت خورده درست من درک میکنم اما لطفا با من بدرفتاری نکن میشه خیلی راحت و ارومتر صحبت کنی منم گوش میدم بهت اینجوری هم خودت سبک میشی هم من دلم نمیشکنه باز ج نداد ؟؟فرستادم ج نداد :( فرستادم گف صب کن ی ساعتی صبر کردم گف من الان کارم ت شد عزیزم گفتم خداروشکر خسته نباشی گف فداتشم خیلی خستم گف من میخابم فردا حرف میزنیم گفتم باشه بخاب شب بخیر دوساعت بعدش گف حالم بده و اینا گفتم ازونموقع بیدار بودی گف اره خلاصه ک گفتم دارویی چیزی بخورو اینا(راستش ازش ناراحت بودمو اصن رغبت نکردم یکم قربون صدقش برم!!)فقط گفتم عزیزم کنارشم شکلک ناراحت دادم اونم فک کرد صداش کردم گف بله (اما باید میگف جانم جون همیشه میکه) :((( گفتم صدات نکردم چیزی خرودی؟گف نه سعی میکنم بخابم شب بخیر(همیشه قبل شب بخیر بوس میکنه میگه دوست دارمو اینا میدونه من اینجوری دوس دارم اما دیشب کلا همینجوری عین ماست گف شب بخیر رف خوابید :(()خب ناراحت میشم دیگه گفتم چرا باهام بد رفتار میکنی مگه چی کردم گف چیمیگی نمیفهمم چ بدرفتاریی سعی کردن برا خوابیدن؟خدا شفات بده!!!

گفتم خدا شفام بده؟؟باشه منظورمم چیز دیگه بود

حالا امروز ایمو پیام داد گف نصب کردم منم با حالت تیکه (اشاره ی انلاین بودن دیشبش)گفتم مطمینی خودتی گف ینی چی؟ ج ندادم گف ها؟

گفتم هیچی گفتم نکنه باز مث دیشب شه خواستم مطمین شم :))))

ج نداد و ی رب بعد زنگ زد یکم سرد حرف زدمو اونم عادی بود کفتم من میرم مغازه ی بابام عصری گف باشه منم شاید بیام ببینمت(اگه بیاد ینی اینکه میخواد ی جوری از دلم دراره یا اینکه دیشبو جبران کنه چون میدونه ناراحت شدم)خداکنه اینجوری باشه

ب نظرتون چیکنم ک هم بفهمه یخلی ناراحتمو دلم شکسته همینکه جوری شه ک منت بکشه از دلم دراره(مث همیشه)و دعوامونم نشه :((تروخدا راهکار بدید

و اینکه اگه میخواین نامزدیتون باقی بمونه کم محلی و اینجوز حرفا رو بیخیال شین یعنی چی تا یکم ناراحتی پیش میاد زنگ نزنم کاری نکنم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
یه کم حساسیتتو کمتر کن.اون قصدش خالی کردن سر تو نبوده اونم آدمه دیگه اون لحظه عصبی بوده.دوست داره که ...

اخه قبلا اصن اینجوری نبود الان این دومین بار بود ک وقتی عصبانیه بامن برخورد بد میکنه

نمیدونم شاید بخاطر نزدیک عروسیو ایناست

اما پست بعدمو بخون قضیه ی دیشبو تو باشی شک نمیکنی؟؟

به قول مامانم با هرکی بگزدی عین همون میشی. شما هم به همین نرم خو بودنت ادامه بده و از کلمه های محبت امیز بیتشر استفاده کن ادم با کسی که خیلی در ارتباط باشه عین همون رفتار می کنه.یکاری کن تاثیر پذیر بشه. مثلا همین که گفتی عزیزم اونم مشابه همینکارو کرده خوبه. همینطوزی ادامه بده . باز به قول مامانم زبون خوش مارو تز سوراخ بیرون میکشه. با مهربونی بهش بگو هر حور که میخای باشه

She is everything I ever wanted.... 
با عرض معذرت  مقصر در درجه اول خودتونین اون موقع دیگه زیادی ناز کردید و رسما عادی شده براشون&n ...

نه من تازه فهمیدم ک دلیل ناز نکشیدنشو اینا چیز دیگست و زیادم ربطی ب این نداره 

اما خب میخام اینجوری نباشه و مشکلات کارش باعث نشه رفتارش با من بد شه :(