دیشب خوب بودیم تلفنیم حرف زدیم من بیرون بودم گف برو خونه زود خیابونا شلوغه و فلان من ک رفتم خونه خودشم رسیده بود خونه اما بخاطر گاز اشک اور و اینا چشاش میسوخت و سرش درد میکرد یکم بعدش تلفنی حرف زدیم گفتم تلگرامت وصل نشد؟مال من ی لحظه وصل شد دیدم پیام دادیو تا7 ان بودی گف نه نشد دیگه.گفتم اینستات چی گف نه نرفتم نمیدونم بعد راجب ی دختره داشتیم حرف میزدیم گفتم اصن فک نمیکردم اون اینجوری باشه با لحن نه چندان خوبی گف حالا من چیکنم الان اون اینجوریه!!(حالا قبلش خوب بودا)منم ناراحت شدم گفتم چرا اینجوری میحرفی بعد چیز خاصی نگف قط کردیمو تلگرامم ک قط بودو نمیشد چت کرد رفتم تو ایمو بهش پیام دادم بعدش اس دادم بیا ایمو شارز نداشتم اسم نرسید فهمید گف شارز نداری عزیزم برات فرستادم دوباره اسمو فرستادم ک بیا ایمو گف باید نصب کنم دوباره,پاک کردم(بعد همون لحظه دیدم ک انلاینه!!!!) گفتم وا پس چجوری انلاینی همین اینو گفتم یهو دیدم اف شد بعد اس داد چیه توم همرو میگی انلاینی(شما باشین چیمیکنین؟؟شک نمیکنین خدایی؟؟)
گفتم ینی چی!!!!
گفت میگی تل گرام بودی اینستا بودی اصلا نرفتم اخه (خب قصدیم نداشتم ک فقط چون برا همه قطه پرسیدم ک واسه اونم قطه یا نه)گفتم مگه من گفتم رفتی یا چرا رفتی؟؟فقط گفتم اینستای تو وصل نشد؟گفتی نرفتم گفتم تل کرامت وصل بود با فیلتر؟برای من نبود فقط ی لحظه ان شدم دیدم تو پیام دادی بهم تا 7 ان بودی گفتم بیا ایمو گفتی باید نصب کنم گفتم عه پس چجوری انلاینی نمیدونم چیکردم یا کجای حرفم بد بوده ک مستحق این برخوردم پشت تلفنم ک...همین ک این اسو دادم زنگ زد(ینی جوری شد ک موقعی ک زنگ زد هنوز اسو نخونده بودا)پشت تلفنم یادم نیس چیگفت اما راجب این اسی ک دادم حرفی نزدیم چون هنوز نخونده بود بعد اینکه قط کردیم
جواب اسمو نداد اس دادم خوابت برد گف نه گفتم پس چرا ج ندادی گف ج چیو گفتم اسمو گف بعد اون مگه تلی نحرفیدیم گفتم خب؟من قبلش اس داده بودم گف بعدش زنگ زدم حرف زدیم گفتم راجب اینکه گفتی چیه توم همش میگی انلاینیو با برخوردی ک قبلش پشت تلفن کردی حرفی نزدیم!گف توضیح دادم همرو برخوردی هم نداشتم پشت تلفن(من نمیدونم منظورش کدوم توضیح بود واقعا!!)منم چنتا شکلک ناراحت دادم گف چیشده من چنتا حساب کتاب دارم انجام دادم خبر میدم نیم ساعتی گذشت گفتم تموم نشدگف نه عصبی ام حالم خوب نیست(اینو گف باز فهمیدم مث اونشب عصبی بوده و بامن بد برخورد کرده)
منم گفتم عزیزم اعصابت خورده درست من درک میکنم اما لطفا با من بدرفتاری نکن میشه خیلی راحت و ارومتر صحبت کنی منم گوش میدم بهت اینجوری هم خودت سبک میشی هم من دلم نمیشکنه باز ج نداد ؟؟فرستادم ج نداد :( فرستادم گف صب کن ی ساعتی صبر کردم گف من الان کارم ت شد عزیزم گفتم خداروشکر خسته نباشی گف فداتشم خیلی خستم گف من میخابم فردا حرف میزنیم گفتم باشه بخاب شب بخیر دوساعت بعدش گف حالم بده و اینا گفتم ازونموقع بیدار بودی گف اره خلاصه ک گفتم دارویی چیزی بخورو اینا(راستش ازش ناراحت بودمو اصن رغبت نکردم یکم قربون صدقش برم!!)فقط گفتم عزیزم کنارشم شکلک ناراحت دادم اونم فک کرد صداش کردم گف بله (اما باید میگف جانم جون همیشه میکه) :((( گفتم صدات نکردم چیزی خرودی؟گف نه سعی میکنم بخابم شب بخیر(همیشه قبل شب بخیر بوس میکنه میگه دوست دارمو اینا میدونه من اینجوری دوس دارم اما دیشب کلا همینجوری عین ماست گف شب بخیر رف خوابید :(()خب ناراحت میشم دیگه گفتم چرا باهام بد رفتار میکنی مگه چی کردم گف چیمیگی نمیفهمم چ بدرفتاریی سعی کردن برا خوابیدن؟خدا شفات بده!!!
گفتم خدا شفام بده؟؟باشه منظورمم چیز دیگه بود
حالا امروز ایمو پیام داد گف نصب کردم منم با حالت تیکه (اشاره ی انلاین بودن دیشبش)گفتم مطمینی خودتی گف ینی چی؟ ج ندادم گف ها؟
گفتم هیچی گفتم نکنه باز مث دیشب شه خواستم مطمین شم :))))
ج نداد و ی رب بعد زنگ زد یکم سرد حرف زدمو اونم عادی بود کفتم من میرم مغازه ی بابام عصری گف باشه منم شاید بیام ببینمت(اگه بیاد ینی اینکه میخواد ی جوری از دلم دراره یا اینکه دیشبو جبران کنه چون میدونه ناراحت شدم)خداکنه اینجوری باشه
ب نظرتون چیکنم ک هم بفهمه یخلی ناراحتمو دلم شکسته همینکه جوری شه ک منت بکشه از دلم دراره(مث همیشه)و دعوامونم نشه :((تروخدا راهکار بدید