2777
2789
عنوان

خواب حضرت محمد رو دیدم

270 بازدید | 20 پست

سلام صبحتون بخیر و شادی باشه

دیشب چند بار خوابیدم و بیدار شدم . دم دمای صبح خواب دیدم یه آقایی با لباس معمولی که در خواب میدونستم پیامبر هستن کنار دیوار اتاق منزل مادربزرگم نشستن . منو صدا زد و به چیزی مثل ژاکت یا کت بلند رو بهم داد و به عربی ( توی خواب منظورشو متوجه میشدم ) گفت ( دقیقش یادم نیست) ولی منظور این بود که از اتاق برید استراحت کنم و ژاکت بلند رو هم داد تا ببرم بیرون 

وقتی که از اتاق اومدم بیرون متوجه شدم اون ژاکت برای مادر بزرگمه و داخل جیبش هم یک لیوان آب بود ...

از خواب که بیدار شدم خیلی برام جالب بود که شخصی با عنوان پیامبر توی خوابم اومده باشه کسی می‌دونه یعنی چی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا روی صحت خواب صبح زیاد حسابی نمیشه ولی من باشم از حس خوب اون خواب بازم خوشحالم

حس خوب که بلهههه‍هه 😍 ولی دوست داشتم یه نشونه توی زندگیم باشه .... ببخشید یه سوالی توی ذهنم ایجاد شد چرا خواب دم صبح صحت نداره ؟ ممنون میشم بگی