2777
2789
عنوان

به نظرتون چه کار کنم خانما

133 بازدید | 16 پست

رفتار ناخوشایند مادر شوهرم که دیشب انجام داده به دل بگیرم یا اینکه دعوتشون رو بپذیرم  و برم پیششون ؟ 

( برای اون دسته که نمیدونن رفتارش چی بوده دیروز عقدمون بود و نگذاشت شب شوهرم خونه ما بمونه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف ما رسمه عروس میره خونه پدرشوهر

از همین اول جنگ و دعوا رو شروع نکن گلم

سعی کن با همسرت خوب باشی به بقیه اهمیت نده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شما دیگ زن و شوهرین اجازه کسی نیاز نیست ک شوهرت بمونه پیشت یا نه......شوهرتم اگ نمونده پیشت حواست باشه که مامانی نباشه و زیر نظر مادر کار انجام نده....وگرنه دیشب اگ میخواست میموند شوهرت......ب مادره ربطی نداشته

طرف ما رسمه عروس میره خونه پدرشوهراز همین اول جنگ و دعوا رو شروع نکن گلمسعی کن با همسرت خوب باشی به ...

من جنگ دعوایی ندارم گذشت رفت فقط بی احترامی به خانوادم بود 

ناراحتم نیستم ولی این ادمی که نگذاشت پسر بمونه میترسم فردا بگه تا ما گفتیم توهم اومدی 

شما دیگ زن و شوهرین اجازه کسی نیاز نیست ک شوهرت بمونه پیشت یا نه......شوهرتم اگ نمونده پیشت حواست با ...

اخه جلو کلی ادم پاشد خدافسی کرد شوهرمم نمیتونست چیزی بگه اگر از قبلش گفته بود یک چیزی در لحظه این حرف زد رفتن 

اول کاری 

زیاد باید چشم پوشی کنی

سعی کن کم کم شرایطو تحت کنترل خودت دربیاری

بذار خاطرات خوب واست بمونه

برو خونشون و برای حفظ حریم خیلی خیلی رسمی برخورد کن

و شب رو اونجا نمون. 

حد و حدود نگه دار و برای خوابیدن شوهرت خونه پدرزن بحث پیش نیار. دوران عقد تقریبا دوران لبه تیغ زندگی کردنه، تعادل که حفظ نکنی فقط خودت زجر میکشی

هیچ وقت ندیدم کسی بگه دوران عقد حاشیه نداشته

تحمل کن، ولی تیز باش و سعی کن شوهرت و خانواده شو خوب بشناسی

بندم اب نده

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
مرسس بابت راهنمایی

🍀

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اخه جلو کلی ادم پاشد خدافسی کرد شوهرمم نمیتونست چیزی بگه اگر از قبلش گفته بود یک چیزی در لحظه این حر ...

عزیزم این چه حرفیه پا شده خدافسی کرده ک کرده....شوهرت تا دم در میرفت راهیش میکرد حالا یا آژانس میگرفت یا حالا هر چی......شوهرت اول زندگی مطیع مادرشه اینو حواستو جم کن ک فردا بدتر نشه اوصاع

عزیزم این چه حرفیه پا شده خدافسی کرده ک کرده....شوهرت تا دم در میرفت راهیش میکرد حالا یا آژانس میگرف ...

عزیزم خب گفت که ما بد میدونید دوماد خونه پدر زن بمونه تو بیا بریم خونه ما منم گفتم نه دیگه رفتن واقعا خودم جای همسرم میگذارم واقعا نمیشد چیزی گفت 

چرا با مادرشوهرت بدی عزززززیزم مادرشوهره مار هفت سر ک نیست😆 خودت چند وقت پیش تاپیک زدی چقدر سرزنش کردی کسایی ک گفتن مشکل دارن با خانواده شوهر الان از مادرشوهر کینه ب دل گرفتیی وای وای

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌