2777
2789

کاربری قلبیم دو روز پیش تعليق شد سر یه دلیل مسخره 

سه سال با اون کاربری بودم عادت کرده بودم بهش

با این کاربریم احساس راحتی ندارم 

اخه نی نی یار عزیز چرا اینجوری کردی با کاربری قشنگم

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صدتا کاربری دارم.هر صد تا تعلیق 

اون باز میشه اون بسته میشه سر چیزهای الکی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

کاربری قبلت چی بودی؟؟؟

از اونجایی که با اون کاربریم کلی دردل کردم و پشت سر گفتم و میخوام با این‌کاربریم عکس خودمو بزارم نمیگم چون شناسایی میشم

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

من صدتا کاربری دارم.هر صد تا تعلیق اون باز میشه اون بسته میشه سر چیزهای الکی

ترشی سه پس.تون مخلفاتش چیه؟😂🤌🏻

واقعا خسته شدم شدم از تعلیقی💔🥀

از اونجایی که با اون کاربریم کلی دردل کردم و پشت سر گفتم و میخوام با این‌کاربریم عکس خودمو بزارم نمی ...

باشه عشقم

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

باشماره موبایل وارد شدی یا ایمیل؟

ایمیل

باشه عشقم

فدات قربونت بخدا میترسم وگرنه میگفتم

ترشی سه پس.تون مخلفاتش چیه؟😂🤌🏻واقعا خسته شدم شدم از تعلیقی💔🥀

چیز خاصی نداره مهمترین چیزش همون پوهیل یا سه پستونه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ممنون

بابت چی؟