2777
2789
عنوان

شب ها روی آیینه ها رو بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 104 پست
این مثالایی که زدید برای قدیم بود و رد شدهولی در مورد آینه هنوزم هستن کسایی که تجربش رو دارن

اونم مثل همین الان خودمون میدونیم ایناخرافه بودن   آیینه کی دیده شماخودت دیدی؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون تو چند قرن پیش خرافه رایج بودولی تو این قرن بهت میخندن

اینجوریم نیست که الان همه طرز تفکرشون درست باشه چون دارن تو این قرن زندگی میکنن ..

ما هم اطلاعات کامل در رابطه با یه موضوع نداریم پس نمیشه ادم رو همه حرفا اسم خرافه بذاره صرفا چون با عقل خودش جور در نمیاد...!

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس یادت میره، شما آدما فراموشکارید😂

@آلیما  عزیزم شوخی کردم باهاتون،

یه وقت نترسید😄❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دیواره های حرم ها تماما اینه کاریه امام زاده ها بعضی از مساجد استغفرالله یعنی همشون راه وروود اجنه ر ...

فکرکن شباتوخلوتی  ساعت 1و2میریم حرم برارازونیازهرطرف سرتوبالامیبری پرایینه کاری   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم گفتم من خونم پرایینه هست 3تابچه هم دارم این حرف خرافه هست ازطرفی جاریم، خواهرم .......... خیلی ...

حالا قرار نیست با رفتن جلوی اینه برای هر کسی اتفاق بدی بیفته

من خونه ام پر آینه اس

ولی میگم توی یه کتاب معنوی برای زن باردار اینجوری نوشته بود

توی کتاب ریحانه بهشتی که خیلی هم معروفه

شاید یه دلیلی داره که میگه: خانم باردار شب ها بهتره به آینه نگاه نکنه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
اونم مثل همین الان خودمون میدونیم ایناخرافه بودن آیینه کی دیده شماخودت دیدی؟

نه اون خیلی ساله که رد شده و کاملا مشخصه که از بیسوادی مردم بوده، چون مثلا برق یه چیز جدید و ناشناس بوده برای مردم، ولی آینه قرن هاست که بوده، قابل مقایسه با برق نیست

من خودم ندیدم ولی اشخاصی که میدونم دروغ نمیگن چون اهل این چیزا نبودن تجربش رو داشتن

البته این نباید دلیل بر ترس باشه، فقط بهتره که رعایت بشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
حالا قرار نیست با رفتن جلوی اینه برای هر کسی اتفاق بدی بیفتهمن خونه ام پر آینه اسولی میگم توی یه کتا ...

ببخشیدمن این حرفوقبول ندارم وکتاب ریحانه بهشتی ادمانوشتن ازاسمون نازل نشده اگرتوکتاب آسمانی نوشته قبول میکنم  

کار از کار گذشتهدارم ایینه ها خونمونو در میارم😂

عزیزم😂😂😂

تو پست قبلم نوشتم شما آدما فراموشکارید، گفتم نکنه بترسی بگی این خودش چیه که نوشته شما آدما

چون من دایناسورم از اون جهت گفتم شما آدما، یه موقع اشتباه برداشت نکنی😌🦖

حتی قدیما همه آیینه ها در داشتن به همین علت بوده

چون قدیم آینه ارزشمند بوده و براش در میذاشتن تا در برابر ضربه و شکستن ازش محافظت کنن، والا من یه عمریه کنار یه کمد میخوابم که روش یه آینه قدی و بلنده هیچی هم ندیدم... الکی خرافات رو ترویج نکنیم🌸

عزیزم😂😂😂تو پست قبلم نوشتم شما آدما فراموشکارید، گفتم نکنه بترسی بگی این خودش چیه که نوشته شما آدم ...

ن شوخی کردم، منو ترس؟ 😂 من شجاعم✊ (الان بغل مامانمم) 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ن شوخی کردم، منو ترس؟ 😂 من شجاعم✊ (الان بغل مامانمم)

عزیزم😂😂😂