این مثالایی که زدید برای قدیم بود و رد شدهولی در مورد آینه هنوزم هستن کسایی که تجربش رو دارن
اونم مثل همین الان خودمون میدونیم ایناخرافه بودن آیینه کی دیده شماخودت دیدی؟
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اونم مثل همین الان خودمون میدونیم ایناخرافه بودن آیینه کی دیده شماخودت دیدی؟
نه اون خیلی ساله که رد شده و کاملا مشخصه که از بیسوادی مردم بوده، چون مثلا برق یه چیز جدید و ناشناس بوده برای مردم، ولی آینه قرن هاست که بوده، قابل مقایسه با برق نیست
من خودم ندیدم ولی اشخاصی که میدونم دروغ نمیگن چون اهل این چیزا نبودن تجربش رو داشتن
البته این نباید دلیل بر ترس باشه، فقط بهتره که رعایت بشه
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
حالا قرار نیست با رفتن جلوی اینه برای هر کسی اتفاق بدی بیفتهمن خونه ام پر آینه اسولی میگم توی یه کتا ...
ببخشیدمن این حرفوقبول ندارم وکتاب ریحانه بهشتی ادمانوشتن ازاسمون نازل نشده اگرتوکتاب آسمانی نوشته قبول میکنم
چون قدیم آینه ارزشمند بوده و براش در میذاشتن تا در برابر ضربه و شکستن ازش محافظت کنن، والا من یه عمریه کنار یه کمد میخوابم که روش یه آینه قدی و بلنده هیچی هم ندیدم... الکی خرافات رو ترویج نکنیم🌸