2777
2789

نزدیک دو سال و نیمشه پستونک چیکو گرفتم خراب شده نمیخوام دوباره بگیرم براش ولی شک دارم چون فقط موقع خواب میخوره یا کلافست و تو طول روز که مشغول دهن نمیزنه حتی بعضی وقتا چنان پرتش میکنه که شب موقع خوابش میگه برو پیداش کن کل خونرو باید بگردم دنبالش.نمیتونم برای خواب دخترم وقت بذارم با پستونک خودش میره می‌خوابه به من کا  نداره دندونشم جلو اومده حالا با این اوصاف از پستونک گرفتن بازم واجبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بگیرم از گریه و بی قراریش دلم براش میسوزه

بیا چندتا داستان براش بگو درباره پستونک اینا بعد بهش بگو بزرگ شدی بیا پستونکتو بندازیم بیرون بزار خودش بره بندازه تو سطل آشغالی 

پستونک و نه ماهگیش گرفتم ،تا دوسالگی خیلی زیاده بچه وابسته شده ،اگه قانع میشه خودشو با حرف قانع کن و بندازه اشغال بره،اگرم نه ی روز وقتی حواسش نبود برشدار بگو گم شده و سرشو با چیزای دیگه گرم کن بچه ها زود گول میخورن 

بیا چندتا داستان براش بگو درباره پستونک اینا بعد بهش بگو بزرگ شدی بیا پستونکتو بندازیم بیرون بزار خو ...

عمرا این کارو انجام بده خیلی وابسته شده مثل مادر دومشه