2777
2789

آقایون محترمی که به هر دلیل (خیانت همسر، خودتون یا فوت و طلاق) بچه هاتون از داشتن مادر محروم میشن، لطفا خواهشا پای هر زنی رو به زندگی بچه های مظلومتون باز نکنین، تو این مملکت خر تو خر که هیچ قانونی برای دفاع از حقوق کودکان وجود نداره، یه بدبختی به بدبختی بچه‌هاتون اضافه نکنین. توی همین سایت اگر تاپیک ها رو رصد کرده باشین نود و نه درصد دخترا و زنان مطلقه اول به خاطر امکانات شما وارد زندگی شما میشن و سعی می کنن با شگرد خاص خودشون بچه هاتون رو حدف کنن، حتی کسانی که خودشون از ازدواج سابقشون بچه دارن ترجیحشون ازدواج با مرد مجرد فاقد بچه هست. اولویتشون بچه هاشونن، شما چرا پا روی حقوق بچه هاتون می ذارین؟ نمیدونم چرا اون پولی که قراره بابت مهریه و خرج زن دوم به هدر بدین رو صرف آسایش و سلامت روان بچه هاتون نمیکنین،  روزی نیست خبر شکنجه وحشتناک بچه های بیگناه توسط نامادری ها رو نشنویم، من نمیدونم چطور یک مرد می بینه زنش با گوشکوپ می زنه تو سر بچه اش و زیر چشماش اون همه کبود میشه ولی دم نمیزنه؟ شما از چی ساخته شدین وجدانا؟ چون همسراتون به شکم و مایقی نیازهاتون رسیدگی می کنن، جلو روتون زبون می ریزن باید بچه بدبخت رو به امان خدا رها کنین؟ چقدر یه پدر می تونه بی شرف باشه آخه....

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پدران مجرد آینده !!

والا از بس طلاق زیاده، از روی معده ازدواج میکنن و طلاق میگیرن بچه هم که بدبخت

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد تاپیک اون دختره که خونه افغانی ها چایی نخورده بود

برو پیامم رو یکبار دیگه بخور بعد حرف بزن

من گفتم ملت تکلیفشون با خودشون نا مغلومه

اونجا تو اون تاپیک فحش دادن

اینجا دلسوز شدن ک چرا چایی نخوزدی

حوصله نداشتی ادامه حرفام رو بخونی؟؟؟؟؟

تهش گفتم به استارتر حق میدم

اینا خیلی کثیفن آبم از دستشون نباید گرفت خورد