2777
2789

یه جریانی هستش که یه سریا خبر دارن ازش و قراره که به یه نفر دیگه که نمی‌خوام با خبر باشه اطلاع بدن

این نه به نفع منه نه به نفع خودش

نیتم بد نیست ولی در یک کاری کوتاهی کردم که اینطوری شده و این جریانات پیش اومده

اگه اون فرد خبردار بشه آبروی من پیشش می‌ره و برای خودش هم مسيله ای پیش میاد

دقیق تر نمیتونم راهنمایی کنم فقط لطفا کمکم کنید

نذر نمک و شهید ابراهیم هادی خوبه؟

می‌خوام حاجتم رو بگیرم و این ماجرا ختم بخیر شه

نتیجه شنبه معلوم میشه 

فقط می‌خوام با خبر نشه همین

از استرس دارم میمیرم حالم خیلی بده 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نذر ، نذره نمک حضرت اباالفضل خوبه نذر سیب شهید حسین جهان یاری نذر سفره حضرت رقیه یا نذر سنگین اگر می ...

نمی‌خوام از نذرم کسی باخبر شه نمیتونم اون مدلی عذاداری بگیرم گلم

با حضرت ابالفضل آشنایی ندارم خیلی واقعا حاجت میدن؟

من فرد مذهبی نیستم اطلاعات کافی ندارم میشه بگید 

ممنون و خیلی شرمنده 

در باره شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو تاپیک زیاد دیدم،ایشون چطورن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام از نذرم کسی باخبر شه نمیتونم اون مدلی عذاداری بگیرم گلمبا حضرت ابالفضل آشنایی ندارم خیلی وا ...

عزیزم اگر هزینه  میتونی کنی 

نذر کن که اگر مثلا فلان مشکلم حل بشه ۳ روز مجلس عزاداری میگیرم برای امام حسین تو ماه محرم سال بعد  (باید تو خونه بگیری مداح دعوت کنی روضه دیدی چطوریه دیگه همون جوری)

یا مثلا نذر کن اگر مشکلم حل شد ۵ تومن ۱۰ تومن‌گوشت مرغ میگیرم میدم نيازمندان و پاکبان  نذر های اینجوری بیشتر جواب میده کسی هم بفهمه مشکلی نداره که ، خیلیا تو تابستون ماه محرم نذری میدن شما هم یکی مثل اونا 

اگر هم هزینه نمیتونی بکنی 

نذر سیب شهید حسین جهان یاری خوبه سرچ کن ت نت میاره