2777
2789

بعداز مدتهاشوهرم میره سر کار پول خوبی میدن بهش

اما حدودا ۱۵روزه اصلا بامن حرف نمیزنه سرد سرد باور کنید در ۲۴ساعت دوسه کلمه شاید من گریه میکنم میبینه داد میزنه سرم البته منم قوی شدم تواین چند روز پیشش یه بار یهو گریم گرفت میاد بچمونو بغل می‌کنه قربون صدقه ش می‌ره یا خانواده ش میان میگه می‌خنده فقط بامن حرف نمیزنه بی دلیل از نگاهش رفتارش میفهمم یک درصدم دوستم نداره چیکار کنیم گناهمون اینه مادرشدیم🥲😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من تو بارداریم اینجور بودم با اینکه اون مثله همیشه رفتار میکرد ولی من فک میکردم سرد شده و هم ب ...

نه عزیزم بامن حرف نمیزنه به صورتم نگاه نمیکنه به هیچ وجه دیروز پامو شیشه برید کلی خون اومد بچم گفت ببین مامانم پاش خون میاد گفت هیچی نمیشه ولش

شاید هم افسردگی تنوع گرفته من تکراری شدم

نه عزیزم این حرفا چرته 

خیلی راحت میتونی زندگیتو درست کنی 

خودت تنوع بده 

مردا از غر غر وزن افسرده فاصله میگیرن فضای خونه رو شاد کن و تمرگزت رو روی خودت بذار

نه عزیزم بامن حرف نمیزنه به صورتم نگاه نمیکنه به هیچ وجه دیروز پامو شیشه برید کلی خون اومد بچم گفت ب ...

عزیزم یه شب براش غذایی که دوس داره رو درست کن بچتم بخوابون

خودتون دوتایی بشین باهاش حرف بزن بگو اذیت میشم از این رفتارا یا رفتارتو درست کن

یا محبتی که باید از تو بگیرم از یکی دیگه بگیرم

ازش پول بگیربروبه موهاتورنگ کن لباس چنددست بگیر مژه وناخن بزار

هیشکی نمیگیره من چی میگم الان از دندون درد یه هفته س دارم میمیرم پول نمی‌ده اونو بکشم یا درست کنم بعد پول بده موهامو رنگ کنم یا لباس