2777
2789

الان دو سه سالی میشه که اکثر شبا خواب میبینم کسی یا کسایی افتادن دنبالم که بکشن منو 

نکه ی خواب تکراریو مدام ببینم 

موضوع خوابام مثل همن ولی محیط و کسانیکه قصد کشتنمو دارن فرق دارن 

همش کابوس کابوس

مدام با وحشت بیدار میشم از بس واقعی بنظر میان این خوابا 

من فکر میکنم به وضعیت روانم که خیلی آشفتس ربط دارن این خوابا 

این همه آدم وضع روانشون بده ولی مدام همچین خوابایی نمیبینن چرا من باید این بدبختی سرم بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم ینی موضوعاتشون یکیه ولی محیط خوابا فرق دارن؟خواباتون بدن؟

نه اصلا همش همونه خودمم تو خواب متوجه میشم تکراری بعد مثلا یه مدت بعد ادامه شو میبنم

ترسناکم هستن🥲

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

⭕️دیگر عوامل ایجاد غلظت خون 👈🏻شنیدن برخی صداهاست 👈🏻صدای آلات موسیقی غیر سنتی و غنا مثلا گیتار الکتریک، کار دائم با آلات موسیقی که در مطالب گذشته بیان کردیم که آلات موسیقی باعث ایجاد غلظت خون و کم خونی می‌گردد و مثال هم زدیم، شنیدن صداهای بد و آزار دهنده، کار دائم با هندزفری ،شنیدن صدای آوازهایی که حکم غنا دارد، شنیدن صدای ابزارهای صنعتی مثل صدای ماشین و اتومبیل، بوق ماشین،دستگاه ها و آلات صنعتی مثل آنچه در کارخانه ها موجود است، شنیدن دائمی صدای ناله ی بیماران مثل اتاق عمل، شنیدن هر روز ودائم صدای به هم خوردن ظرف و ظروف و فلزات مختلف مثل قاشق و چنگال، شادی ماشین لباسشویی، صدای ماشین ظرفشویی در آشپزخانه، کار مداوم با فلزات صنعتی و دستگاه ها مثل جراحی، کار نجاری، کار با اره،اره برقی، تعمیرات اتومبیل و دستگاه های مختلف صنعتی، صدای چکش و پیچ گوشتی و آچار، در معرض صدای هواپیما بودن و.....در معرض دود ماشین آلات صنعتی و دخانیات و سیگار و مواد مخدر بودن 

⭕️از دیگر عوامل ایجاد غلظت خون 👈🏻آنچه که در افکار وارد می‌شود 👈🏻فکر گناه، سوء ظن به مردم، اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ آیه ی ١٢ سوره ی حجرات، فکر کردن راجع به حوادث و اتفاقات بد، دلشوره ی مداوم و منفی بافی و انتظار اتفاق یا حادثه ی ناراحت کننده و بد، کابوس ها و خواب های وحشتناک و بد، جر و بحث دائم یا بودن در محیطی که جنگ و دعواست مثل دادگاه و کلانتری یا زن و شوهری که دائم جنگ و جدال دارند، افکار پر از استرس، پریشانی، نگرانی، ترس و وحشت، دنبال کردن دائم اخبار نا امید کننده و منفی، 👉🏻اینها خود به جز ایجاد غلظت خون، خشکی صفرا را نیز به کبد وارد می‌کند.👉🏻ببینید که امروزه جوانان با دنبال کردن اخبار منفی و موج نا امیدی که دشمنان این کشور و مسئولین ناکارآمد ایجاد کرده اند، چگونه اکثر جوانان مبتلا به غلظت خون هستند، البته تغذیه ی نامناسب، سبک زندگی اشتباه و به دور از فرهنگ ایرانی، فراموشی اصالت و ریشه ی خود یعنی مبانی فرهنگی ایرانی، غالب و قالب شدن رفتار و سبک زندگی کاملا غربی، چه بلایی بر بدن ها وارد آورده است. 

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

نه اصلا همش همونه خودمم تو خواب متوجه میشم تکراری بعد مثلا یه مدت بعد ادامه شو میبنمترسناکم هستن🥲

اها چه بد 

تو زمینه مسائل مربوط به خواب، ایران پیشرفته نیس 

دکتر خوب ولی یکی پیدا کرده بودم که رف خارج ولی 

شاید مغزواعصاب یا روانپزشکم خوب باشن 

⭕️دیگر عوامل ایجاد غلظت خون 👈🏻شنیدن برخی صداهاست 👈🏻صدای آلات موسیقی غیر سنتی و غنا مثلا گیتار ال ...

پس من غلظت خونم خیلی بالاست چون خیلی بهم ریختم