المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 عنوان تلخه با مردی زندگی کنی که تو هیچ موضوعی درکت نکنه 201 بازدید | 29 پست امشب من ۴ روزه پریودمبدون توجه به این موضوع .............حس بدی دارم هم درد میکشم هم عذابانتظار داره خودم و راضی نشون بدمچقد حس بدی دارم حس تجاوز . دلمرده شدم کاش دیگه،صبح نفس،نکشم 1403/11/18 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 بنظرتون با این موضوع میتونم ثابت کنم تو عسر و حرج هستم؟
پروانه97نارنجی عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 807 بدتر من ک نیستی شوهر ناتوان جنسی داشته باشی حسرت ب دل باشی
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5581 آدم اینجا میاد این چیزا رو میبینه دیگه دلش ازدواج رو نمیخواد بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 بدتر من ک نیستی شوهر ناتوان جنسی داشته باشی حسرت ب دل باشی کاش شوهر من ناتوانی جنسی داشت راحت میشدم
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 الهی بمیرم واسه دلتچقد غم داری کاش همین بود فقطتو یه باتلاق گیر کردم هر چی دست و پا میزنم فرو میرمتنها فایده همسرم اینه ثروتمنده همینوگرنه هیچ گوهی نیست
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 آدم اینجا میاد این چیزا رو میبینه دیگه دلش ازدواج رو نمیخواد ببین من امشب گریم گرفت تو دلم گفتم مامان بابام چی در من دیدن که باعث ازدواجم شدن مگه یه لقمخ نون انقد گرون بود که دلیل عذاب من شدن😭😭😭😢
پروانه97نارنجی عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 807 کاش شوهر من ناتوانی جنسی داشت راحت میشدم فکر میکنی هیچوقت اینو نگو من یکی دق کردم از بس زنای اطرافم گفتن ک شوهرشون چقدر دوستشون داره و رابطه دارن منم خیلی اوضاع بدی دارم حس زنانگیم از بین رفت دلم میخواست شوهرم حس جنسی داشته باشه با یلباس دلش بره برام نظر بده برام ست بخزهنظر بده چی بپوشم چی بپوشم و حواسش باشه ک نبود
نگار۶۶ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 3648 کاش همین بود فقطتو یه باتلاق گیر کردم هر چی دست و پا میزنم فرو میرمتنها فایده همسرم اینه ثروتمنده هم ... کاش ایران زندگی نمیکردیمبه راحتی جدا میشدیم
نگار۶۶ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 3648 فکر میکنی هیچوقت اینو نگو من یکی دق کردم از بس زنای اطرافم گفتن ک شوهرشون چقدر دوستشون داره و رابطه ... یعنی حتی حسشو نشون نمیده؟
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 فکر میکنی هیچوقت اینو نگو من یکی دق کردم از بس زنای اطرافم گفتن ک شوهرشون چقدر دوستشون داره و رابطه ... همیشه هر چی که داریم قدرش و نمیدونیم و ارزو یکی دیگستخدا،مشکل شمارو هم حل کنهشوهر منم ایشالله ناتوانی جنسی بگیره
المیرابهار مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 513 کاش ایران زندگی نمیکردیمبه راحتی جدا میشدیم دقیقا منم همیشه همین آرزوم بوداین ازدواج دوم منهکلافه شدم ازش .با این که همه جوره پایشم باز چشماش هیز میپره
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5581 دقیقا منم همیشه همین آرزوم بوداین ازدواج دوم منهکلافه شدم ازش .با این که همه جوره پایشم باز چشماش ه ... خیانت میکنه یعنی؟ بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨