2777
2789
عنوان

بیاید😐❤️

129 بازدید | 22 پست

یه سوال دارم خواهشا جواب بدید 

با کسی تو رابطم و قصدمون جدیه 

قراره برا اولین بار همو ببینیم قبلش مجازی بودیم و برا تولد هم هدیه خریدیم اون جاهای دیگه هم خرج کرده برام

چون دقیقا روز ولن همو میبینیم بنظرتون من چیزی بخرم یا دختر قرار های اول چیزی نخره

تروخدا با تجربه ها راهنماییم کنید

اگه اره چی بخرم ؟؟

میشه برا قبولیم تو فرهنگیان یه صلوات بفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخری چیزی نیست ولی بخری اون دلش ازت گرم میشه

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

دختر هیچی نباید بگیره بگیره پسر خوشش نمیاد نه اینکه نمیخواد تو زحمت بیوفتهبه خاطر اینکه پسر دوست دار ...

🤦‍♀️😐

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

چه حوری فهمیدی قصدت جدیه وقتی یه بار هم همو ندیدید ؟؟

همیشه برام سواله این موضوع 

هیچی هم نگیر 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

چه حوری فهمیدی قصدت جدیه وقتی یه بار هم همو ندیدید ؟؟همیشه برام سواله این موضوع هیچی هم نگیر

بالاخره عکس و فیلم گرفتیم فرستادیم برا هم از حرفاش مشخصه که اصرار داره رسمی کنیم 😐

چه حوری فهمیدی قصدت جدیه وقتی یه بار هم همو ندیدید ؟؟همیشه برام سواله این موضوع هیچی هم نگیر

منظورش اینه اقا قصد ازدواج هم دارن اگه رابطه خوب بود.

الان هر کی قصد رابطه هدفدار نداره میگه توی چت

منظورش اینه اقا قصد ازدواج هم دارن اگه رابطه خوب بود.الان هر کی قصد رابطه هدفدار نداره میگه توی چت

اره دقیقا ما روز اول گفتیم دنیال سرگرمی نیستیم