2777
2789
عنوان

بنظرتون بخرم یا نه

54 بازدید | 5 پست

آقا من سر پیری و معرکه گیری نشستم کنکور خوندن. الان کلیییی چیز میز تو سایت دیدم میخوام بگیرم و میدونم وقتمو میگیره. نمیدونم بگیرمممم یا نه. همش میکم نه نمیگیرم بعد میگم نههههه بگیرم🤣بنظرتون به درسم ضربه میزنه یا نه ( مثلا کتابای غیر درسی/ ویپ(قلیون شارژیه)  اکسسوری / کیف و کفش و کلاه و خیلی چیزایه دیگه) 

یه تعلیقی سیاسی🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲

ببین اول از همه سنت خوبه 

دوم اینکه کیف و کفش که اشکالی نداره اما بقیش باعث حواس پرتی میشه 

خودت بهتر میدونی دیگه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ببین اول از همه سنت خوبه دوم اینکه کیف و کفش که اشکالی نداره اما بقیش باعث حواس پرتی میشه خودت بهتر ...

وای اره دقیقا

مثل خوره افتاده تو ذهنم که بگیرم🤣امشب همسرم همش داشت دنبال ویپ میگشت برام الان یهویی زد به سرم بگم نمیخوام

یه تعلیقی سیاسی🤕

وای اره دقیقامثل خوره افتاده تو ذهنم که بگیرم🤣امشب همسرم همش داشت دنبال ویپ میگشت برام الان یهویی ز ...

موفق باشی 😅

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن