2777
2789

به نظرم اون موقع خیلی آرامش داشتیم...

و تو آرامش به خونه زندگی مون میرسیدیم.. به بچه هامون میرسیدیم.. به شوهرمون.. به خودمون..

فکرمون اینقدر درگیر وام و قسط و خرید خونه و ماشین و طلا و ... و پس انداز و اینا نبود..

همون اندازه ای که شوهرمون برامون خرج میکرد و میخرید با همونا لذت دنیارو میبردیم...

ما خانومای شاغل چون درگیر مسائل اقتصادی شدیم فکر و مشغله مون زیاده...

به قول معروف هرکه بامش بیش برفش بیشتر...

واسه درآمد بیشتر دو سه تا کار ریسک اقتصادی انجام دادم هر لحظه استرس اونو دارم...

ای کاش مثل ده سال پیش صبح ها تو آرامش فقط به فکر روشن کردن زیر کتری بودم و برق انداختن خونه و رسیدگی و محبت  به بچم با حوصله و آرامش

موافقم ولی منم بعد شش سال زندگی و خانه داری مجبور شدم برم سر کار اما خب کارم شبکه معلم شدم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی سختیای خودشو دارع 

خانه داری هم همینطور 

شاغلی بهتر بنظرم امکان پیشرفت هست ولی شاغل نباشی پیشرفتی نداری برا چس تومن پول ارایشگاه و شارژ کرایه ماشینم باید دهن باز کنی به نره غولی ب نام‌شوهر 

حکایت منه بدبخته همسر راه دور همش این وام و بگیرم اون کارو کنم دست تنها وسط گله گرگای الان ... کم بود حساب کتاب مالی دزدم محل کارمو شست برد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

شخصا خوشم نمیاد کل دنیا و دغدغه و رسالتم از زندگی بچه داری و شوهر داری باشه و دنیای محدودی داشته باشم....

شاغلم ولی مشکلی با یسری دغدغه ها ندارم

عوضش پیشرفت میکنم و خودم یاد میگیرم مشکلمو حل کنم

یروزی ب فرض محال هر حمایتی ک دارمو از دست بدم تو سرم نمیزنم ک وای پشتوانه داارم فلان ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤