2777
2789
عنوان

تا حالا شده به کسی حسادت کنید

126 بازدید | 19 پست

منظورم غبطه خوردن نیست. حسادت رو میگم!از ته دل ناراحت شید و حرص بخورید بابت اتفاقی یا چیزی در مورد اطرافیانتون؟بگید به چی حسودیتون شده

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بيشتر بخاطر بدشانسي و بد بياري هاي خودم بوده چون هميشه بدشانسم بقيه رو ميبينم چقدر پيشرفت دارن و ...

میفهممت. من واقعا به شانس اعتقاد دارم. خودمم زیاد بدبیاری داشتم تو زندگیم که فقط میشه با بدشانسی توجیهشون کرد.

من از ته دل به هر زن و شوهری که از مادرشوهرشون دورن و لحظات دونفره دارن و باهم خوش میگدرونن حسودیم م ...

تا حالا به این موضوع فک نکرده بودم 

ما خانواده شوهرم رو شاید سالی یه بار عید یه بارم تابستون در کل دو هفته در سال ببینیم همیشه دورن 

آره جدیدا حسود شدم خیلی وقته اقدامم هرکی راحت بچه دار میشه بهش حسودیم میشه 🤦‍♀️

درکت میکنم. منم خیلی سعی کردم و نشد. تازگیا ای وی اف کردم. در کمال ناباوری برای اولین بار شانس اوردم و تستم مثبت شده. امیدوارم هردومون مادری رو تجربه کنیم❤️

حسادت تو وجود همه ی آدما هست و هر کی بگه حسود نیستم دروغ میگه البته که حسادت شدت و ضعف داره تو بعضیا ...

فک کنم بستگی به موقعیتش داره من تا قبل از این چیزی برام حسادت برانگیز نبوده

درکت میکنم. منم خیلی سعی کردم و نشد. تازگیا ای وی اف کردم. در کمال ناباوری برای اولین بار شانس اوردم ...

خدارو شکر عزیزم انشاالله که بچت صحیح و سالم به دنیا بیاد ❤️

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40