2777
2789

یه گروه خانوادگی سمت شوهرم داریم،بعد یه گروه جدید زده پدرشوهرم،که مسائل روز رو میذارن و سیاسی و ...بعد همه رو اد کردن جز من و سه نفر دیگه.انگار ما از دنیا عقبیم!ناراحت بشین توی اینجور چیزا چجوری میگین به طرف مقابل؟

اصن برام مهم نیست این چیزا 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟خوشبحالتون راحتین کاش منم برام کمتر مهم بود

خب ببین عزیزم مسائل روز و سیاسی و اخبار این چیزا برای کسیه ک علاقه مند به بحث تو این موضوعات باشه خب شاید شما مثلا تو همچین بحثایی شرکت نکردی و پدر همسرت دیده علاقه ای نداری و مسائل سنگینی هستن معمولا . و اینک ممکنه اصن یادش رفته باشه برا همین اونقدر موضوع مهمی نیست که بخوای ناراحت شی بابتش

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من که از گروه فامیلی لفت دادم ، دوباره منو اد کردن 

الان گروه رو بایگانی کردم نبینم پیاماشون رو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب ببین عزیزم مسائل روز و سیاسی و اخبار این چیزا برای کسیه ک علاقه مند به بحث تو این موضوعات باشه خب ...

چقدر قشنگ گفتین ممنون.آره حقیقتش من نوی این بحثا شرکت نمیکنم وای بدمم نمیاد.در واقع دلیل ناراحتیم منطقی نیس !مرسی از تلنگر