2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

808 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من پریروز شیدینگ لب انجام دادم خاستم تجربه ام رو بهتون بگم چون قبلش خودم خیلی نی نی سایت رو گشتم دنبال نظرات در مود درد و اینا

اول اینکه برای شروع کار ی بی حسی میزنه پس لب ی حالت سر بودن داره دردش زیاد هست اما قابل تحمله و اگ بخاید و خود کسی ک براتون انجام میده حین کار بی حسی میزنه بازم ک من فقط ی بار خاستم برام بزنه چون میگن رنگ پذیری رو میاره پایین دردش از میکروبلیدینگ ابرو ی کم بیشتره و برای من اصلا خونریزی هم نداشت

و اینکه برای من خیلی خیلی کم بود ورم ک میشه کلا نادیده گرفت ورم لبم رو

ب من گفت ۳روز مراقب باش آب نخوره بهش ی کم با پماد ویتامین آ چرب کنم بعد از ۳تا۵ روز شروع میکنه پوسته ریزی تا حدود یک هفته و بعد از دو هفته رنگ اصلیش رو نشون میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راضی هستی ؟چ رنگی زدیعکس میشه بدی واس عید میخام برم

فعلا ک هنوز رنگ اصلی رو نشون نداده ولی بنظرم خوبه من نمیخاستم خیلی قرمز باشه و ی رنگ صورتی مدنظرم بود ک بهش گفتم

من روز اولی که شیدینگ کردم لبم خیلی ورم کرد.. انگار 5 سی سی ژل زده بود😂

رنگش هم قرررررمز بود.. اول رفتم خونه بابام.. چون بچه هامو اونجا گذاشته بودم

بابام هم رو این چیزا و رنگ قرمز حساسه.. گفت دختر چرا دهنت این شکلی شده. خواهرم هم براش توضیح میداد که تتو زدم 

😂😂😂

حرفی ندارم🙃

من خداروشکر ورم و خونریزی اصلا نداشت😁ولی فعلا قرمزه😅

من فرداش یه تیکه از لبم تبخال هم زد😪

از قبلش قرص میخوردم ولی بازم تبخال زدم.. البته چون لبم مستعد بود، تو نوجوونی همیشه تبخال داشتم😑

حرفی ندارم🙃

من همزمان میکرو هم انجام دادم چون ۳سال قبل میکرو کرده بودم پیش همین خانم و راضی بودم

بعد از 3 سال خیلی کمرنگ شده بود؟ 

من 2 سال قبل همینموقع ها میکرو کردم و هنوز خوبه... یعنی سال دیگه باید برم ترمیم؟ 

حرفی ندارم🙃

من فرداش یه تیکه از لبم تبخال هم زد😪از قبلش قرص میخوردم ولی بازم تبخال زدم.. البته چون لبم مستعد بو ...

از منم سوال کرد ک اگ سابقه تبخال دارم ی قرصی رو قبل و بعدش بخورم

اما من کلا تاحالا تبخال نزدم بهم گفت لازم نیست بخورم فقط همون خیلی کم چرب کنم

یعنی اگ ظهر بزنم شب شوهرم ببینه متوجه میشه؟چون بگم نمی‌ذاره

آره بابا. اولش خیلی پررنگه.. تا3 روز هم نباید بهش آب بزنی.. بعدم بستگی داره.. مثلا ایشون میگه ورم نداشته

ولی لب من شب اول خیلی ورم کرد

حرفی ندارم🙃