2777
2789

یمدته دارم بهش فکر میکنم

بیرونم حواسم سمت بچه ها و لباسا و وسیله هاشونه

بنظرم آمادگیشو دارم

توصیه میکنید؟؟

عادت های اتمی و اثر مرکب

اصلا و ابداااا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه شب مادر بودم با عمق وجود حسش کردم چقدر خوب بود 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شرایط مالی و توانایی جسمیشو داری و سن و سالت ۲۵ سال ب بالا هست خوبه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اینکه حواست باشه کافی نیست

همسرت و خودت را میشناسی؟

حاضری سه سال از خواب و خوراک راحت بزنی؟ 

شرایط روانی و مالی و بلوغ اجتماعی دارید؟

اگه بله خب مبارکه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خانم نیستم ولی بچه داشتن خیلی تخصص میخواد بنظرم تجربه جالی نمیشه گقت فقطم با دیدن بچه نمیشه هوس کرد چون هزار تا مشکل داره تربیت که خیلییی مهمه تغذیه سالم و روان سالم بچه مخصوصا تو این کشور

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

بچه داری خیلی زیاد صبر و حوصله میخاد... هرچی بزرگتر میشه مشکلاتش بیشتر میشه

باید یه اعصاب قوی و صبر زیاد و عشق به بچه داشته باشی که بتونی یه بچه بزرگ کنی، وگرنه ساختنش کاری نداره

حرفی ندارم🙃