2777
2789
عنوان

سرماخوردگی ماه اول بارداری

42827 بازدید | 27 پست

سلام .خانومای عزیز من تازه باردار شدم و الانم  حسابی سرما خوردم فقط لیموشیرین و شلغم می خورم و خوب نمیشم برا نی نی خیلی ضرر داره؟؟؟خیلی میترسم چکار کنم زود خوب بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف بدم میاد از سرما خوردگی..شوهر منم سرما خورده میترسم منم بگیرم...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم اوایل بارداریم حسابی سرمت خوردم دکترگفت  برای نی نی ضررنداره ولی بایدمراقب باشی تب نکمی که حسابی برای بچه خطرناکه،اگه خلط گلوداری برات یه سرم دهانشویه تجویزمیکنه بااستامینوفن

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
چند سال بود منتظر نی نی بودم بالاخره خدا بهم داد و آخرین بار دو سال پیش سرما خوردم خیلی استرس دارم ز ...

نگران نباش عزیزم حستو درک میکنم

منم مث شمام بعد 6 سال خدا بهم عنایت کرده حالا این وسط سرماهم خوردیم

تو نداشته منی،وقتی تو نباشی به چه کارم می آید اینهمه آسمان.؟
چند سال بود منتظر نی نی بودم بالاخره خدا بهم داد و آخرین بار دو سال پیش سرما خوردم خیلی استرس دارم ز ...

عزیزم اگ عفونت یا گرفتگی بینی یا تب داری حتما برو دکتر

دکتر میدونه چه دارویی بده که برای جنین ضرر نداشته باشه

اون عفونت و نفس درست نکشیدن ضررش بیشتره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
عزیزم اگ عفونت یا گرفتگی بینی یا تب داری حتما برو دکتر دکتر میدونه چه دارویی بده که برای جنین ضرر ن ...

آبریزش بینی دارم و گلو درد 

میترسم دکتر برم ی موقع دارویی بده و ضرر کنه هر دکتری می ری هر کدوم ی چیزی میگن موندم چکار کنم