2777
2789

امروز 17هفته شده 

هفته قبل زیر شکمم یه کوچولو روزی یبار حس میکردم تکون میخوره نمیدونم بچه بود یا چی ـ

از ساعت هشت امشب سمت راست نزدیک نافم همش تکون میخوره الان قشنگ حس میکنم 

بچس؟ 

از ساعت هشت ده دقیقه به ده دقیقه تکون میخوره خودشو سفت میکنه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم دخترم میرقصه فقط

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
چه قشنگ 😍 حتما خیلی حس قشنگیه نه؟؟

آره خیلی 

محصوصا وقتی سر ساعت هشت اولین تکونشو حس کردم یهو ذوق کردم و تو دفتر یاداشتم نوشتم 🫠

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

من ک مجردم ولی وقتی فک می‌کنم به اینکه یه چی تو شکمم تکون بخوره می‌ترسم😁😕

😂😂

عزیزمممم ای وروجکه شیطوووون بلااااا😂😍😍😍😍خدابرات حفظش کنه عزیزم 

منم ی ۱۰هفته دیگ ایشاله تجربش میکنم 😂😂😍😍🥺🥺🥺

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

عزیزمممم ای وروجکه شیطوووون بلااااا😂😍😍😍😍خدابرات حفظش کنه عزیزم منم ی ۱۰هفته دیگ ایشاله تجربش می ...

مرسی گلم 

انشالله 😘

حتماً دختره بچت

غربالگری اول گفت احتمالا پسره