2777
2789
عنوان

خانوما بیاین راهنمایی

110 بازدید | 18 پست

من چندروزه کمردرد شدید دارم زیرشکمم  تیر میکشه ول میکنه و پهلوهام درد میکنه اما دائمی نیست ترشح بی رنگم دارم موعدم جمعه اس ب نظرتون طبیعیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ماهی ک باردار بودی این علائمو داشتین؟؟یعنی میشه منم مامان بشم🥺

همون ماه دردهای شدید پریودی داشتم با ترشح 🥺 انشالله بیای خبر مامان شدنت رو بهمون بدی 😍😍

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

جدی مشکلی ام داشتی؟؟

من تازه 3 ماهه ازدواج کردم. قبلش هم همه پریود هام منظم. نه کیست دارم نه تبلی تخمدان هیچیییی. 

یه ماه پیش یسری آنتی بیوتیک و شیاف مصرف کردم واسه عفونتم. 

حالا نمی دونم چرا نمیشم. 

انشالله عزیزم دعا کن واسم یکسالهو نیمه چشم انتظارم🥺🥺

منم یکسااال و نیم اقدام بودم ، واقعا درکت میکنم سخته 🥺 دیر میگذره!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من تازه 3 ماهه ازدواج کردم. قبلش هم همه پریود هام منظم. نه کیست دارم نه تبلی تخمدان هیچیییی. یه ماه ...

سونو بده عزیزم مبارک باشهه 😍من یکسالو نیمه اقدامم🥹پریودامم منظمه جمعه موعدمه

منم یکسااال و نیم اقدام بودم ، واقعا درکت میکنم سخته 🥺 دیر میگذره!

خیلیم سخت میگذره همش دوسدارم بی بی بزنم اما میترسم تابستونی ۶ روز عقب انداختم بی بی زدم منفی شد همون روزم پری شدم حالم خیلیی بد شد