2777
2789
عنوان

پشیمونم از زندگیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 147 پست

به نظر میرسد که شما درسن کمی ازدواج کردید،فشار روزمره ی زیادی دارین و احساس نامیدی برشما غلبه کرده که این خوب نیس و به علایم افسردی نزدیک میشوید گذشته را از خودتان دور کنید وفضای خانه رو با کمک همسرتان با نشاط کنید، اگه شرایط مسافرت رفتن را دارین حتما اقدام کنید

30 سالمه 

خاله منم هم سنه شما بود ازدواج کرد ...خالم خاستگار داشت ولی هم دچار وسواس شده بود هم میخاس یه ازدواج عاقلانه داشته باشع و اینطورم شد.....البته مامانبزرگم روز اول محرم تا دو سال براش روزه گرفت ازدواج کرد ....شوهرشم خیلی خیلی خوبو فهمیدس...

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم پس دير نيس كه ايشالا شمام كسي كه بتونه خوشبختت كنه پيدا ميكني ولي اصلا فكر نكن كه ديره

خواهرم 6 سال کوچیکتر از من بود ازدواج کرد الان حامله اس 

همه دهه 70 تو فامیلم دارن ازدواج میکنن 

ولی نمیدونم چرا بختم باز نمیشه خواستگار دارم ولی میرن پشت سرش نگاه نمیکنه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
وقتی دوستامو میبینم دلم میگیره 😔 من به هیچکدوم ازو ارزوهام نرسیدم ولی اونا به هر چی که خواستن رسیدن ...

رمان آنسوی آینه رو دانلود کن بخون

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
وقتی دوستامو میبینم دلم میگیره 😔 من به هیچکدوم ازو ارزوهام نرسیدم ولی اونا به هر چی که خواستن رسیدن ...

همه همینن. همه حسرت دارن تو زندگی . 

فک میکنی ما که مجردیم خیلی خوش میگذره بهمون .؟ درست که تموم شه همه چششون دنباله توعه چیکار میکنی  کار که نیس همینطور راست راست باید بچرخیم واسه خودمون .همه هم ازت انتظار دارن. همین که خرجتو بابات میده هم کلی اذیت میشه ادم

بعدشم شما همین الانم میتونی درس بخونی من خیلیارو دیدم بعد ازدواج پیشرفت کردن

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        
شوهرتو کردی بچتو زا ی ی دی و لذتهاتو بردی حالا تازه به فکر درس و دانشگاه افتادی. اونموقع که هیشک ...

عزیزم والا من نه عاشق شدم نه شوهر خواستم 😔 تازه کلی ارزو داشتم برنامه داشتم واسه آیندم 😕 ولی شوهرمون دادن  

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
خاله منم هم سنه شما بود ازدواج کرد ...خالم خاستگار داشت ولی هم دچار وسواس شده بود هم میخاس یه ازدواج ...

ایشاله زودتر منم ازدواج کنم 

اونم ازدواج خوب 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

هیچ زنی فقط قرار نیست مادر یا همسر باشه اگه خودش نخواد همونطوری که مردها با پدر و شوهر شدن دیگه زندگی اجتماعی رو نمیبوسن و کنار نمیذارن 

شمام برو تو جامعه درس بخون شغل بگیر باشگاه برو کلاس زبان برو خانه مادر و کودک برو بچه تم بزرگ کن  از جوونیت استفاده کن و لذت ببر اززندگی 

حال متکلم از کلامش پیداست
خواهرم 6 سال کوچیکتر از من بود ازدواج کرد الان حامله اس  همه دهه 70 تو فامیلم دارن ازدواج میکن ...

خب هركسي يه زماني براش مشخص شده ولي اصلا نگران نباش

شايد به نظرم يه فالگير خوب و مطمئن و سر بزن

چرا

چون همه تحویلش میگیرن 

تو همه بحثا هست زندایی هام باهاش در ارتباطن 

من نمیتونم تو حرفاشون باشم چون مجردم چون بدبختم 

فقططططط توصیه ام همون رمانه هر چی پست میزاری بیشتر داستان کتاب برام زنده میشه

خب رمانه نکته ی مثبتی داره؟که از این وضع نجاتش بده،یا فقط چون شبیه زندگیشه میگی بخونه

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون