2777
2789

سینه خیز می‌ره وای شما مواظب باش تا جایی که میشه در روز آزادش بزار ی چندساعت همیشه چربش کن باشامپو بچه بشور س هفته زود خوب میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه خیز می‌ره وای شما مواظب باش تا جایی که میشه در روز آزادش بزار ی چندساعت همیشه چربش کن باشامپو ب ...

مدام بغل هست بچه دیگه داره کلافه میشه .اخه نمیشه آزاد گذاشت که بذارم زمین غلط میزنه باید همش بغل بگیریم راه بریم .نمیدونم از کی میتونم رهاش کنم الان ۴ روزه 

نهایت دو یا سه روزه خوب میشه.قنداقش کن که اذیت نشه

الان ۴ روزه عزیزم امروز تازه یکم دردش کم شده خیلی درد داشت وحشتناک بود .

اخه الان تو سنی هست که درطول روز تایم طولانی بیداره و خیلی کم میخوابه .قنداق هم وقتایی که بخوابه میکنم .درطول بیداری نمیشه غلت میزنه که سیینه خیز بره برای همین روی زمین نمیذارم .

مدام بغل هست بچه دیگه داره کلافه میشه .اخه نمیشه آزاد گذاشت که بذارم زمین غلط میزنه باید همش بغل بگی ...

خو دوروز دیگه تحمل کن تمام میشه زیرش زیری بنداز 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس تا کشیدن بخیه ها باید مراقب باشک که سینه خیز نره؟؟

اره مواظب باشی برخورد کرد ن به زمین درد داره بخیه های از فردا میفتن کم کم خسته نباشی این روزها واقعا سخته من بچه ام کوچیک بود انجام دادم ولی بازم من استرس کشیدم

اره مواظب باشی برخورد کرد ن به زمین درد داره بخیه های از فردا میفتن کم کم خسته نباشی این روزها واقعا ...

مرسی عزیزم .بچه اولم دوماهگی ختنه کردم از لحاظ مراقبتی خیلی راحت بود ولی به نخ بخیه حساسیت داد تا ۱۴ روز درگیرش بودیم خیلی اذیت شدیم .الانم که این بچم رو باید همش مراقب باشیم برنگرده و بغل نگه داریم سخت تره.حالا باز خداروشکر امروز دردش کمتر شد تا دیرو زاستامینوفن رو ۴ساعتی میدادم بازم از درد زار میزدمخصوصا بعد هربار ادرار کردن از گریه کبود میشد.  اون یکی بچم کلاس اول میره باید با اونم درس کار کنم .شوهرم اگه کمکم نکنه کارم ساختس 

اره مواظب باشی برخورد کرد ن به زمین درد داره بخیه های از فردا میفتن کم کم خسته نباشی این روزها واقعا ...

فقط نمیدونم چرا گفتن باید برای بخیه ها بیای خودمون بکشیم .پرسیدم جذبیه گفتن اره ولی باید حتما بیای .ولی بچه اولم خودشون افتادن 

فقط نمیدونم چرا گفتن باید برای بخیه ها بیای خودمون بکشیم .پرسیدم جذبیه گفتن اره ولی باید حتما بیای . ...

جذبی بیاید بری انشالله خدا کمک آن کنه واقعا سخته انشالله تموم میشه 

جذبی بیاید بری انشالله خدا کمک آن کنه واقعا سخته انشالله تموم میشه

اره گفت جذبی هست خودش میفته ولی باید بیای خودمون بکشیم سوراخ ایجاد نشه .حالا نمیدونم درست میگن یا راهی برلی کاسبی هست .پانسمان هم گفتن باید بیای خودمون عوض کنیم و اصلا هیچ کار خاصی نکردن و پول الکی گرفتن

اره گفت جذبی هست خودش میفته ولی باید بیای خودمون بکشیم سوراخ ایجاد نشه .حالا نمیدونم درست میگن یا را ...

اره پول الکی میگیرن انشاالله خوب میشه نگران نباش