2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه ارزون بشه داریم نابود میشیم بخدا تو گرونی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بنظرت تا عید چطور میشه یسریا میگن تا 4800 اصلاح میکنه یسریا میگن تا 7 تومنم میره موندم چیکار کنم

خودت چی فکر میکنی؟

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خاک توسرش فقط خدا کنه بریزه همه چی ارزون بشهسرویس شدیم تو گرونی

دقیقا از دیروز 250 رفته روش همینجورم داره میره 

یسری میگن تا 4800 اصلاح میکنه تا قبل عید یسری میکن تا 7 میره

سکه شده ۷۰ خدا به داد همه برسه من قیمت ها میبینم حالم بد میشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بنظرت تا عید چطور میشه یسریا میگن تا 4800 اصلاح میکنه یسریا میگن تا 7 تومنم میره موندم چیکار کنم

من قراره فردا برم بخرم از من به تو نصیحت هیچ چیزی ارزون نمیشه الکی دل نبند دست دست هم نکن واسه طلا بخر تا میتونی...

من ماه پیش دوتا النگو خریدم اومدم تو همین سایت گفتم بخرید که گرون میشه در عرض دوهفته یه ملیون رفت بالا 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
سکه شده ۷۰ خدا به داد همه برسه من قیمت ها میبینم حالم بد میشه

برنامه ریزی میکنی ی پولی پس انداز کنی با بدبختی بزنی به ی زخمی شب میخوابی صبح بیدار میشی قیمتا دوبرابر شده ب هیچی نمیرسه