2821
2789
اصلا اگرشرف داشت با زن شوهردار رابطه نداشت که الان این حرفارو به من نمیرد معلوم نیست با چجورهرزه ای ...

چرا طلاق نمیگیری

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خواستگار منم بد دله میشه یکم خصوصیاتشو بگی

تو روخدا بد دلی وشکاکی و حساسیت نشونه عشق نیست خودتو نجات بده این به همه چیز بد دله وشکاکه چون ذات خودش خرابه...اولش هم با حرفای خوب شروع شد چون زنمی روت حساسم چون عشقمی میخوام فقط مال من باشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا طلاق نمیگیری

کاش میتونستم من اگرپدر خوبی داشتم هیچکس جرات نداشت بهم چپ نگاه کنه امامتاسفانه پدرم روانی وعوضی و بیغرته که سال ب سال سراغمو نمیگیره وبرلش مهم نیست هرجهنمی باشم فقط جلو چشمش نباشم

کاش میتونستم من اگرپدر خوبی داشتم هیچکس جرات نداشت بهم چپ نگاه کنه امامتاسفانه پدرم روانی وعوضی و بی ...

هیچ وقت هیچ وقت منتظر نباش یکی ازت حمایت کنه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اره میدونم ولی خیلی دوسش دارم یکم بیشتر ازش میگی

سوال وجوابیش براه چیزی سین جیم میکنه...الان عشقه عزیزم بعدش میشه نفرت منکه ازش متنفرم ودلم میخواد تریلی از روی سرش رد بشه تادلم آروم بگیره

هیچ وقت هیچ وقت منتظر نباش یکی ازت حمایت کنه

هیچ انتظاری ندارم خیلی وقته دستمو شستم اما خودم هم نمیتونم هیچ غلطی بکنم با دوتا بچه کجابرم پول هم ندارم 

هیچ انتظاری ندارم خیلی وقته دستمو شستم اما خودم هم نمیتونم هیچ غلطی بکنم با دوتا بچه کجابرم پول هم ن ...

فارغ از بحث طلاق یه هنری یاد بگیر از تو یوتیوب و مجازی مث خیاطی

ازهمه شما میخوام لطف کنید برام دعاکنید برای آرامش بچه هام....این عوضی آرامشو ازمون گرفته بچه هام دارن آسیب میبینن...پسرم ۶سالشه امروز صبح بهش گفتم نهارچی میخوای گفت ماکارونی درست کن خود وبابا بخور راحت بشم بمیرید خاکتون کنن منم قول میدم گریه نمیکنم شب هم قصه نمیخوام پتورو خودم میکشم رومومیکنم اونورمیخوابم.‌‌من مردم 

فارغ از بحث طلاق یه هنری یاد بگیر از تو یوتیوب و مجازی مث خیاطی

مریضه هیچ برنامه ای نمیزاره نصب کنم الانم چون رفته ان شاالله که برنگرده اومدم تو سایت

2825
2823
2791
2779
2792