2777
2789
عنوان

خانوما من نی نیم چیه؟میشه کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگید محیای عزیز خواهر نباشه دق میکنه ادم.خواهر زاده من چهارسالشه و دوتا داداش داره خواهرمم لوله هاشو بسته ولی مدام میگه من ابجی میخوام و خواهرم توجیهش کرده که من نمیتونم دیگه بچه بیارم .حالا خواهر زادم التماس میکنه به همه که دعا کنید خدا یه آجی بزاره تو دل بابام  جدیدا هم بمن متوسل شده براش ابجی بیارم

غزل جونم منظورتون پسره؟

شوخی کردم آخه هردو گزینه رو زدی ۲

ولی حسم میگه پسره ولی علائمت نشانه دختره

اگه جنسیت رو فهمیدی بیا ریپلای کن بگو

کنجکاو شدم

جدیدا حسم میگه که بچه ی خانومای باردار چیه

خدایا مرسی        

مریمی جان خدا بحق ای طفلای معصوم تو شکمامون طعم ویار و بی بی چک مثبتو فکر کردن به سیسمونیو به همه منتظرا بچشونه من تو یه مهمونی شکایت از تهوع شبانه روزی کردم یکی که بچه نداشت گفت هربار که از استفراغو ویار اذیت میشی بگو خدایا طعمشو به بی بچه ها بچشون..شمام دعا کنید دوستان

مریمی جان خدا بحق ای طفلای معصوم تو شکمامون طعم ویار و بی بی چک مثبتو فکر کردن به سیسمونیو به همه من ...

ان شالله عزیزم .وقتی صدای قلب کوچولومو سنیدم خیلی خوشحال شدم خدا به همه از این شادی های فسقلی بده الهی آمین

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
محیا سادات عزیزم منم شنیدم روش رمزیو ولی متاسفانه بلد نئستم عکس بزارم

این عکس روش رمزی هست اگر توعکس سونو جنین سمت چپ ساک باشه پسر و اگه سمت راست باشه دختره 

تو واقعیت برعکس میشه یعنی پسر راست و دختر چپ تو ساک قرار داره