2777
2789
عنوان

خانوما من نی نیم چیه؟میشه کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 135 پست

دوستای گلم نظراتتؤنو برام بذارید هم در رابطه با خوابم هم علایمم..حتما میخونمشون..اینم بگم بچه اولمه وخیلی جنسیت مهم نیس ولی آدمیزاد ازهمؤن اول کنجکاو بوده وعجول..مثل آدم که رفت میوه ممنوعه رو خورد.دوستون دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریمی ججونم اون جاریم که بچش دختره شوهرش هیچ شباهتی بشوهرم نداره..اون تپل وقد متوسط و بوره شوهره من قد خیلئ بلندی داره و سبزس اون کچله شوهره من پرمو..کلا اون طبع سردی داره و شوهره من گرمه.بهرحال دختر باشه یسری برنامه ریختم براش پسرم باشه یسری.

مریمی ججونم اون جاریم که بچش دختره شوهرش هیچ شباهتی بشوهرم نداره..اون تپل وقد متوسط و بوره شوهره من ...

ان شالله بچه ی سالمی باشه برات و عاقبت به خبر عزیزم .ولی تب گرم بچه پسره طبع سرد بچه دختره .

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
محیا سآدات عزیز انصافا این سوزنه تو ادرارو نشنیده بودم..اونم گمانم به باز یا قلیایی بودن ادرار بستگی ...

منم فقط تو سایت 2life دیدم تخصصی زناشویی و بارداری اسلامی هست انجام دادی لطفا به من نتیجه رو بگو   

برای من هیچ تغییری نکرد سونو ان تی هم احتمال پسر داد حالا منتظر سونو بعدی هستم ببینم جنسیت دقیق چیه  به شوهرم گفتم شاید برا هیچکس سیاه نشه الکی باشه جالبه برام کسی که بچه اش دختره امتحان کنه ببینیم واقعا راسته

مریم جون تخت وکمد خوبه اما برا خونه دار اما من مستاجرم از طرفیم میگم پس وسایلشو کجا بزارم

مامانم میخواد پولشو بهم بده تازه من جهازم کمد ام زیاد شده کشو خیلی هست میتونم خالی کنم چیزای که لازم نیست نمیگیرم بابام پولشو میده بهم خخ ولی خونه ندارم سخته .کالسکه. اینا هم نمیگیرم 

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
مریمی ججونم اون جاریم که بچش دختره شوهرش هیچ شباهتی بشوهرم نداره..اون تپل وقد متوسط و بوره شوهره من ...

ربطی نداره ما 6 تا خواهریم یه برادر عموم و عمه ام کلا پسر دارن بچه هاشونم فقط پسر دارن حتی نوه ها هم در حال زاییدن پسرن   یکی دو تا دختر بیشتر ندارن تازگیا توشون دیدم میرن زیر نظر پزشک برای دختر

خواهر برادرای مامانم هم بیشتر پسر دارن ما کلا دختر بودیم   البته خدا رو شکر خواهر خوبه هرچی بیشتر بهتر   

اینم مثال نقض