2777
2789
عنوان

خانوما من نی نیم چیه؟میشه کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 135 پست
اخی عزیزم به سلامتی باشه

ممنون عزیزم برای شما و همه باردارا هم انشالله دوران خوبی باشه و نینی به سلامت بیاد   بچه اولم تو خرداد به دنیا اومد خوب بود دیگه نگران سرماخوردن و این چیزا نیستی

بچه داری اولش سخته تو هر فصلی مخصوصا بچه اول  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببخشید وقتی تو دفع مشکل دارم حالت تهوع میگیرم به نظرم بی ربط نیست

عزیزم خوب دستگاه گوارش همش بهم وصله وقتی دفع خوبی نداشته باشیم روده ها پر میشه و معده نمیتونه غذای هضم شدشو بفرسته پایین برا همین پسش میزنه..وتهوع میگیریم..بنظر منم بیربط نیست..از این طرف من نمیتونم دمیترون نخورم چون به طرز فجیهی شبانه روز حالم بده ومیدونی که این قرص یبوست میده

محیا جان وضعیت غذا خوردنتون چطوره؟من میل عجیبی به کاهو با سرکه دارم و تقریبا هیچی دیگه نمیتونم بخورم

من تو هر وعده مقدار کمی میتونم بخورم از یه حدی بیشتر معده ام سنگین میشه واسه همین 4 عصر هم اضافه کردم البته دهنم باید بجنبه چون یه دفعه احساس ضعف میکنم پاک بدنم قاطی کرده ریزه خواری زیاد دارم چیزای شور دلم میخواد

کاهو تا هفته 20 نخور عزیزم برای بارداری ضرر داره سعی کن مغز وسط روز بخوری 

سلام عزیزم..چرا ضرر داره؟

سلام عزیزم کاهو ملین هست و تمام خوراکیای ملین چون باعث افزایش حرکات روده میشه و در نتیجه میتونه باعث تحریک رحم بشن تو ماههای اول ممنوع هستن 

راستش خواهرم پزشک هستن و به من گفتن کاهو تا هفته 20 نخور