سلام دوستای گلم.من تو هفته ی هشت هستم.تهوع واستفراغ شبانه روزی وحشتناک داشتم که الان با دمیترون بهترم.سونو تعداد ضربان قلبمو ننوشت فقط نوشت منظم ونرمال.بتام بعد چهار روز تاخیر۴۳۵.حاله سینه هام زیاد تیره نشده وبچه در وسط رحممه ودستگاه سونو رو بیشتر سمت راست میذاره.سرگیجه دارم و ضعف مثل کسی که آمپول دیازپام زده باشه.حالا جنسیت نی نیمو حدس بزنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راس میگید محیای عزیز خواهر نباشه دق میکنه ادم.خواهر زاده من چهارسالشه و دوتا داداش داره خواهرمم لوله هاشو بسته ولی مدام میگه من ابجی میخوام و خواهرم توجیهش کرده که من نمیتونم دیگه بچه بیارم .حالا خواهر زادم التماس میکنه به همه که دعا کنید خدا یه آجی بزاره تو دل بابام جدیدا هم بمن متوسل شده براش ابجی بیارم
مریمی جان خدا بحق ای طفلای معصوم تو شکمامون طعم ویار و بی بی چک مثبتو فکر کردن به سیسمونیو به همه منتظرا بچشونه من تو یه مهمونی شکایت از تهوع شبانه روزی کردم یکی که بچه نداشت گفت هربار که از استفراغو ویار اذیت میشی بگو خدایا طعمشو به بی بچه ها بچشون..شمام دعا کنید دوستان