2777
2789
عنوان

لباس عید نوروز

202 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان دلم 

برای عید چه مدل مانتو یی مد نظرتان هست ؟

چه رنگی؟ا

اگه کیف و کفش ست میکنید چه مدلی امسال مد هس ؟

برای عید میرین مسافرت کجا ؟

شام شب عید معمولا چی درست میکنین تو شهر شما؟

چه رسمی دارین اگه رسم خاصی دارین بگین لطفا 

بحث ازاد 

سوال میتونین از دیگران بپرسین تو این تاپیک 

منم جواب ولی عجله نکنین 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

لباس دارم نمیخرم 

مسافرت هم معمولا تابستونا میریم چون نوروز جاده ها شلوغن 

غذا هم سبزی پلو و ماهی یا قورمه سبزی می‌پزیم 

رسم خاصی نیست ولی ده روز مونده ب عید بر اساس ی افسانه قدیمی ک میگن ی پیرزن دوتا پسر داشته میرن شکار ولی برنمی‌گردن مادرشون از عصبانیت عصاشو پرت می‌کنه میگن اگر بارون بیاد یعنی اون پیرزن عصاشو زده ب دریا ,اگر باد بیاد یعنی انداخته ب درخت واگر ب زمین بزنه یعنی آفتابیه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس دارم نمیخرم مسافرت هم معمولا تابستونا میریم چون نوروز جاده ها شلوغن غذا هم سبزی پلو و ماهی یا ق ...

ممنونم عزیزم 

افسانه جالبی هس 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

مسافرت نمیریم نزدیک بهار که میشه میریم تو صحرا سبزی های کوهی میچنیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من اصلا با مد پیش نمیرم هرچی ببینم خوشم بیاد و باهاش راحت باشم میخرم

اینم خیلی خوبه 

منم هر چی بهم بیاد می پوشم 

حالا اگه بخوام بخرم هر چی مد باشه بهتر نظرم و جلب میکنه 

این شنگه خیلی خوشمزه اس

آره اینا سبزی ،سبزی پلو ماهستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره اینا سبزی ،سبزی پلو ماهستن

ما مثه اسفناج مصرفش میکنیم مامانم داخل برنجم می‌ریزه ولی من همون سرخ شده اشو دوست دارم خام هم میشه با قره قوروت خورد 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

مسافرت نمیریم نزدیک بهار که میشه میریم تو صحرا سبزی های کوهی میچنیم

این چه سبزی هست ؟

خیلی خوشگله لای نون  میزارن میپزین 

یا چیز دیگه درست میکنین؟

این چه سبزی هست ؟خیلی خوشگله لای نون میزارن میپزین یا چیز دیگه درست میکنین؟

توی برنج میریزیم مثل سبزی پلو

توی برنج میریزیم مثل سبزی پلو

حتما خوشمزه هست نوش جونتون 

من ایرانگردم و تمام غذاهای محلی هر روستا یا شهر و دوس دارم 

بیشتر غذاهای محلی و سالم میخوریم 

حتما خوشمزه هست نوش جونتون من ایرانگردم و تمام غذاهای محلی هر روستا یا شهر و دوس دارم بیشتر غذاهای م ...

ممنون

این سبزی ها بهار توی صحراها رشد میکنن کنگر،کاسنی،آویشن...همه چیز هست

حتما خوشمزه هست نوش جونتون من ایرانگردم و تمام غذاهای محلی هر روستا یا شهر و دوس دارم بیشتر غذاهای م ...

آره مثل سبزی پلو با ماهی یا جوجه میخوریم