2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدم😭

206 بازدید | 22 پست

هنوزم قلبم تند میزنه

داشتم از بیرون برمیگشتم یکی همش دنبالم راه میومد خیلی ترسیدم

برگشت گفت من ازت خوشم اومده شماره بده گفتم من ازت خوشم نمیاد گفت خب من که خوشم میاد گفتم لطفا مزاحم نشو گفت من مزاحم نیستم مراحمم 

داشتم میرفتم بازم اومد دنبالم من وایسادم سر جام اونم گفت چیشد که ؟ برو خونتون 

ترسیدم خونه رو یاد بگیره(خونم نزدیکه) چند بار دور خودم چرخیدم هرچی به مامانم زنگ زدم جواب نداد بابام جواب نداد

وسط خیابون زدم زیر گریه هنوز نرفته بود زنگ زدم به پدر بزرگم اونم گفت الان میام من نیم ساعت قدم زدم تا اومد دنبالم سوار شدم رفتیم خونه ی اونا 

ولی خیلی میترسم هنوز😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره ک

ب خدا وا بدی بدتره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

وای خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

من ۱۶ سالمه همین چند روز پیش رفتم داداشم رو بزارم مدرسه یه دیوونه افتاد دنبالم اینقدر ترسیدم که حد نداشت تو راه زنگ زدم به مامانم گفتم قطع نکن تا من برسم خونه اون دیوونه هنوز دنبالم بود هی این کوچه اون کوچه رفتم تا بلاخره گمم کرد 

همچین وقتایی ضعف نشون نده دوتا داد حسابی بزن مردم متوجه بشند اونوقت حساب کار دستش میاد 

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻