2777
2789
عنوان

دکتر متخصص الرژی خوب کسی میشناسه؟؟

1477 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

لطفا منو راهنمایی کنید.دخترم دوسالشه .از بدو تولد یکم الرزی داشت .الان  چند شبه پاهاش به شدت میخاره .البته این کارو میکرد ولی باستیریزین خوب میشد .پوستش به شدت خشکه .

الان این چند روز گردو خورده .نارنگی و لیموشیرین و پرتقال هم میخوره .

واقعا نمیدونم علت این خارشا چیه 

کسی همچین موردی پیش اومده براش؟/

دکتر الرزی خوب بهم معرفی کنید ممنون

و اینکه من دکتر معین رو شنیدم خوبه کسی میشناستش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . اسم شهرتون رو بنویسید دوستان بهتر راهنمایی کنن. آلرژی پسر من به اینا بود : گوجه ، شکلات ، کیوی ، خیار ، خربزه ، ادویه خصوصا فلفل ... بقیش یادم نیس . برای خارش کرم مخصوص مینویسن . گناه داره طفلک . همین امروز ببرش . از 118 هم میشه شماره مطب بگیری

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام . اسم شهرتون رو بنویسید دوستان بهتر راهنمایی کنن. آلرژی پسر من به اینا بود : گوجه ، شکلات ، کیو ...

عزيزم شما تست الرژي گرفتين ؟ چطور ميگيرن ؟ بچه سوزن زياد ميزنن ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزيزم شما تست الرژي گرفتين ؟ چطور ميگيرن ؟ بچه سوزن زياد ميزنن ؟

نه اصلا . منکه دلم نمیاد . فقط بخاطر حساسیت پوستی بردمش یه متخصص با تجربه و مسن و ایشون کرم تجویز کرد و منع غذایی . الحمدلله خوب شد . اما یکی از اقوام که تو غذا  رعایت نمیکنه بچش همش کهیر میزنه . پسرم تو دفعش خون بود بازم فقط آزمایش پی پی داد و مشخص شد به پروتئین حساسه و منع لبنیاتم شد . اما با رعایت زیاد من بعد از چندماه خوب شد . همه سرزنشم میکردن که سخت نگیر اما مقاومت کردم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

باید بری دکترفوق تخصص اسم و ٲلرژی کودکان 

تو تهران من پیش دکتر زندیه می برم پسرمو ، الان ۵ ساله تحت نظره ، البته ٱلرزی پوستی پسر من زیاد نیست مشکلشبیشتر تنفسی هستش 

دکتر خودش تست می گیره و اگه درمان و دارو یا پرهیز غذایی لازمه میگه بهتون 

نه اصلا . منکه دلم نمیاد . فقط بخاطر حساسیت پوستی بردمش یه متخصص با تجربه و مسن و ایشون کرم تجویز کر ...

اخه دكتر من بهم دستور و برنامه غذايي نميده تا تست الرژي بگيرم اين عكسو ببين يعني ني ني من الرژي داره 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
نه سوزن به اون معنی نیست که تصور می کنیم شبیه ٱمپول نیست اصلا . 

يعنني درد نداره ؟ شما گرفتين ؟

پسر من آلرژی وحشتناک داشت با یه نسخه دکتر موحدی خوب خوب شد

عزيزم الرژي پسرت چه شكلي بود اين عكسو ببين اين الرژيه يعني دونه هاي صورتيه

اخه دكتر من بهم دستور و برنامه غذايي نميده تا تست الرژي بگيرم اين عكسو ببين يعني ني ني من الرژي داره ...

الهی ... یه متخصص دیگه ببر . ان شاالله زودی خوب شه .