2821
2789
عنوان

باردارا بیان 😍😍😍😍😍❤️

145 بازدید | 11 پست

خانوما من آخرین باکه  پیش متخصص زنان هفته ی ۲۲بودم که واسم آزمایش دیابت نوشت و تو‌این هفته دادم ،الان هفته ۲۷ هستم و پیش متخصص نرفتم و فقط توسط مرکز بهداشت کنترل شدم، بنظرتون باید کی برم پیش متخصص؟ آیا آزمایش یا سونو درپیش دارم ؟باتوجه به هزینه های ویزیت میخوام که الکی نرفته باشم پیش متخصصم😓😩😢😭

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سونو بين هفته 27 و 28 داريد كه بايد انجام بديد

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

سونوها

1-سونو قلب :از هفته هفتم به بعد *

2-سونوغربالگری اولیه:11تا 13هفته  *

بهش سونوی ان تی و ان بی هم میگن. که ان تی( میزان آب پشت گردن جنین اندازه گیری میشه و از نظر سندرم داون بررسی میشه) و ان بی(تیغه ی بینی باید دیده بشه)-آزمایش غربالگری هم در روز سونو و با ارایه برگه سونو به آزمایشگاه انجام میشه.

*بعضی از دکترا طبق شکل جمجمه و محل جوانه تناسلی جنسیت رو هم حدس میزنن که احتمال خطا هم وجود داره.

*برا جنسیت بهترین زمان بعد از شونزده هفته س. بهتره یه دفه تا هجده هفته صبرکنین دیگه

3- *سونوی غربالگری دوم: 17-25هفته که معمولا هفته هجدهم انجامش رایج تر هست و بهش سونو آنومالی هم میگن. آنومالی(اعضای داخلی بدن و دست و پاش بررسی میشه). آزمایش معمولا میگن هفته 16 انجام بدین و البته اجباری نیس، درصورتیکه سن مادر بالای سی و دو سال باشه و یا سابقه مشکل ژنتیکی در خانواده باشه و یا سونو و آز اولی مشکوک باشه میگن انجام بدین. البته بعضی دکترا بدون وجود این احتمالات بازم میگن انجام بدین.

4-* سونوی هفت ماه:26-28هفته. برای اندازه گیری وزن جنین و بقیه موردها هستش. و آزمایش هم دراین هفته ها باید انجام بشه که قند ناشتا و بعد قند یک ساعته هست البته شهرای مختلف، متفاوت میگیرن بعضیا چهارمرحله ای میگیرن.

5-سونوی آخر ماه نهم که همون حدود 33 هفته به بعد هستش که طرز قرار گیری نی نی،سفالیک سرش پایینه، بریچ پاهاش پایینه، و وزنش و کلی چیزای دیگه بررسی میشه.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

من سه هفته پيش سونوي هفته 27 رو انجام دادم وزن و دور شكم دور سر و بازو اندازه مايع جنين و اين چيزا

من سه هفته پيش سونوي هفته 27 رو انجام دادم وزن و دور شكم دور سر و بازو اندازه مايع جنين و اين چيزا

جدی؟؟پس جواب آزمایش دیابتم‌که‌ اومد میرم که ببینم سونو مینویسه یا نه،مرسی عزیزم😍😍😍

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  
جدی؟؟پس جواب آزمایش دیابتم‌که‌ اومد میرم که ببینم سونو مینویسه یا نه،مرسی عزیزم😍😍😍

خواهش ميكنم گلم ايشالا همه چي مرتبه و ني ني سالم و سلامته